fanfantulipan Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 calkiem ktos sie postaral PCMAC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Kiepsko się postarał. Kable nie poukładane, płytki drukowane poklejone taśmą, wszystko się to ledwie trzyma. A najgorszy jest za duży lcd w zbyt małym otworze. Osobiście nic mnie tak nie denerwuje jak piksele których nie widzę. Staram się żeby ich było jak najwięcej i w jak najlepszej jakości, a ten taki folklor odstawił, że logo windows na przycisku start mieści mu się ledwie w połowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Hmm, w sumie racja pomysł bardzo fajny co by niebyło ( i tak wole swój pc) ale ten burdel w srodku.....To wygląda tak jakby koleś na szybko to robił, żeby komuśpokazać lub coś, bo na konkursach środka by mu niezaliczyli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 OOOOOO... Mi sie podoba 2in1!! Tylko temp. mósi być duża... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) jak dla mnie shit, ludzie ciagle wsadzaja kompy w rozne rzeczy (monitory, kosze na smieci, mikrofalowki i co tam popadnie) ale wiekszosc tych modow dla mnie jest smiechu warta bo widac w nich mala dbalosc o szczegoly, ludzie ktorzy taka chale odstawia mysla ze sa kul i trendi tylko dlatego ze wsadza w cos kompa Edytowane 22 Listopada 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...