stefanito Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) Witam, mam dziwny problem od kilku dni: otóż na moim lapku (xp hołm) na pasku quick launch ikony są trochę dziwne, to znaczy winda chyba przy uruchamianiu systemu, zamiast pokazać ikony programów, jakby losuje ikonki ze swojego zasobu (shell?) i je wrzuca np. teraz, zamiast acd, mozilli, worda, pulpitu itp, mam np. ikony wyłącnika, logowania, pomocy, szukania itp. co z tym zrobić??? ps. pojawiło się to, mniej więcej wtedy, gdy stworzyłem dodatkowy profil (user) dla koleżanki, która czasem korzysta z lapka. mogła coś namieszać...? pzdr, stefanito EDIT: zaktualizowałem lapka i po restarcie jest OK. Mam nadzieję, że tak zostanie ;-) Edytowane 21 Listopada 2005 przez stefanito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 W razie czego usuń plik IconCache.db w katalogu użytkownika "Ustawienia lokalne\Dane aplikacji", na 100% pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...