Jabar83 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 O nic... Chyba kiepsko u was ze wzrokiem :) Teraz po obejrzeniu mam problemy z jedzeniem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Heh, zobacz na godziny postow. sgj napisal to w tym samym czasie co ja swoja prosbe o link - jak pisalem to jeszcze nie bylo jego posta, a poźniej jakos go nie zauwazylem. W kazdym razie moj link jest bardziej widoczny:>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shibo Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Reportaz to nie film zrodlowy... tutaj chodzi o to co ci synkowie krecili a nie o ten ocenzyurowany i pociety skrawek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) lepiej jedli kupe, niż szprycowali się ampetaminą abo innymi dropsami dirty sanchez rulezz, a tamto nie było śmieszne Edytowane 26 Listopada 2005 przez TOMAHAWK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Ta laska mnie rozwaliła :? Plastikowa panienka pewnie. Nawet się porządnie nie umiała wypowiedzieć :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 żałosne. Jackass był przynajmniej na poziomie. nie było tam mowy o aż tak głupawch zachowaniach. no cóż... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Motyw z twardym stolcem mnie rzowalil... lol i ten "kucharz" co przygotowal potrawe :lol: Albo rozmowa redaktora z ta dziewczyna: -Widzialas film? -Widzialam? -I co? -Normalnie! :lol: Edytowane 27 Listopada 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Żałosne... tragiczne... i jeszcze ich to śmieszy... nie wiem skąd biorą się takie zachowania, nie wiem jak w ogóle można coś takiego robić... po prostu... nie wiem skąd biorą się aż tak głupi ludzie. Gdybym zobaczył jakikolwiek film w takim rodzaju, w którym brali by udział moi znajomi... przestałbym utrzymywać z nimi kontakt. I nie wiem jak ci ludzie mogą uznawać to za normalne zachowania. Przecież to jest poniżej wszelkich zasad, poniżej... brak sów. Poniżej wszystkiego. Ich chyba ominęła ewolucja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Albo rozmowa redaktora z ta dziewczyna: -Widzialas film? -Widzialam? -I co? -Normalnie! :lol: widać ona przeżywa to co dzień :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ja tego wogóle nie moge odtworzyć.... Mam za wolne łącze(dźwięk leci ale obrazu nie ma.. :sad: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Hehe to jeszcze sa debile w Polsce, moze by tak troche rozstrzelac, wydalic ;]? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...