martiteam Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Witam wszystjich serdecznie :) posiadam laptopa marki Prestigio model 1590w z Radeonem X700 na pci express i mam problem iż ati podaje że ten radeon wspiera technologie PowerPlay, a niestety musze stwierdzić iż po zainstalowaniu najnowszego Catalyst-a nie mam tej opcji w advanced menu ????? wie ktoś o co chodzi ???? pozdrawiam Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raistlin Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 uhh w najnowszych catalistach jest cos takiego jak cytalist control center, niema juz nic w zakladkach w ekran>ustawienia>zaawansowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martiteam Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 uhh w najnowszych catalistach jest cos takiego jak cytalist control center, niema juz nic w zakladkach w ekran>ustawienia>zaawansowane. wiem ale właśnie tam nie ma u mnie powerplay ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raistlin Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 wiem ale właśnie tam nie ma u mnie powerplay ????odpowiadasz pytajac;s hmm Musi byc chyba firmy laduja ten sam chip radka zreszta ati niewypuscilo chyba okrojonej wersji x700... Ja bym sprobowal reinstalke sterownikow... moze poprostu cos sie niedoinstalowalo acz w to niewierze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deflektor Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 [ciach!]a az strach. sciagnij catalyst control center i wtedy sie poc. powerplay sux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 ja mam x700 w acerze 4102, mam najnowsze catalysty i ati controle centre, i mam zakładke powerplay, jest po zakładce video :) jesli zmodowałes swoje drivery by obslugiwaly mobile, to powinienes wszystko miec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martiteam Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 ja mam x700 w acerze 4102, mam najnowsze catalysty i ati controle centre, i mam zakładke powerplay, jest po zakładce video :) jesli zmodowałes swoje drivery by obslugiwaly mobile, to powinienes wszystko miec kolega sciągną najnowszy catalyst i zmodyf. go DHmodtool ???? a czy u kolegi też coś się wali z czcionką w control center ????? ja narazie ściągnąłem najnowszy Catalyst Mobility (zawiera tą samą wersje driwera i controlle center i tam nie ma power play) natomias jak ściągnąłem catalyst 5.11 i go zmodyf.ma mobilny to pojawiło się power play !!!!! o co chodzi czyżby w mobilnych ati x700 ati nie daje możliwości zarządzania poborem energii ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 zmodyfikowalem DHmodtool , nigdy mobilne mi sie nie chcialy instalowac, nie psuje mi sie czcionka, jedyne co nie dziala to powetstrip i att tweak tool, ale pewnie zaczna dzialac jak wyjda pod te sterowniki odpowiednie... wszystko procz tego super - powerplay jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...