stargazer Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Witam. Napotkalem ostatnio taki problem u znajomego w zestawie klawaitura + mysz Labtec Ultra Flat Wireless. Po ustawieniu komunikacji pomiedzy Mysza,klawiatura i odbirnikiem wszystko wszytsko działa, póki nie odłączymy komputera całkiem od sieci zasilania. PO odłączeniu z sieci i po ponownym podłączeniu i włączeniu komputera, Mysz i Klawiatura nie reaguje.W ogołe port ps/2 wydaje się nieaktywny(całkowity brak reakcji na strojenie, diody num,caps, scroll nie reaguja rowniez). Dopiero pomaga kilkukrotny restart i wyciagniecię wtyczek od myszy i klawiatury z komputera. Wtedy przy starcie mrugną diodki num,caps, scroll na odbiorniku i da się wtedy na nowo dostroic urzadzenie. I tak za kazdym razem. Płyta Gigabyte na chipsecie i915,dokładnie nie wiem która. Co moze byc przyczyna takiego zachownia? Plyta? Czy moze ten zestaw bezprzewodowy? Dzieki za jakies rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makzel Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Cześć! Moja odpowiedź pewnie niewiele Ci pomoże ale z tym zestawem miałem kiedyś styczność - kupiłem swojej sympatii. NIe będę opisywał swoich bojów ale skończyło się na tym, że zestaw wylądował spowrotem w sklepie. Teraz moja Miła :) rozkoszuje się klawiaturką Benq X800 i myszką A4Tech z tym fioletowoniebieskim podświetlaniem - polecam szczególnie te klawiaturkę. Podsumowując: jeśli masz możliwość pozbądź się tego. Pzdr Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...