ziomalMG Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) Witam. Mam problem otóż jakiś czas temu na Duronie 1ghz, 256DDR/266mhz, RADEON 9200/ 128/ 128 miałem cos około 4 tys. w 3dmarku 01. Później zmiana na AMD XP 2400 i było coś około 6800 a w Atitoll miałem ponad 80FPS. Dokupiłęm 512 mb / 333mhz niedawno i wynik spadł praktycznie o ~300 punktów. Sprzedałem starszą kość i została tylko ta 512 a w 3dmarku i tak ledwie 6000. A w Atitiool około 50fps-ów. Dodam , że defregmentowałem dysk, szukałem robaków i czyściłem rejestr. Pewnie się zapytacie czy tylko w 3dmarku jest wolniej :) Gry napewno chodzą gorzej. To nie jest to co było na początku. Wiecie o co chodzi ? Możliwe żeby grafa wysiadała ? Szukałem na forum odpowiedzi ale znalazłem porady , które już zastosowałem. Pomużcie :) Ps. HDD mam SEGATE 40GB/7200] A grafa będzie miała 2 lata niedługo PS2. Windows chodzi bez zarzutu tylko co jest z tymi grami i w ogóle ? Edytowane 21 Listopada 2005 przez ziomalMG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 powyłączaj antywiry firewalle i inne programy ktróe zżerają dużo zasobów systemu, przed spadkiem wydajności nie isntalowałes jakichś nowych programów które działają w tle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomalMG Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 powyłączaj antywiry firewalle i inne programy ktróe zżerają dużo zasobów systemu, przed spadkiem wydajności nie isntalowałes jakichś nowych programów które działają w tle ?Wyłączam antywira i w ogóle. Po formacie jest tak samo. Jakies pomysły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...