envinya Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 chce skonfigurowac outlooka tak by kopiowal mi maile z wp.pl na dysk a nie je sciagal, tak bym mial te same maile na dysku i te same na kompie, chodzi mi o folder odebrane. jak to zrobic ? teraz jak skonfiguruje outlooka to sciaga mi wszystko na dysk i na skrzynce jest pusto. sprawdzalem opcje na wp.pl i w autlooku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Outlook Express > Narzedzia > Konta > zakladka "poczta" > wybierasz konto wp.pl > zakladka "zaawansowane" > zaznaczasz opcje "pozostaw kopie na serwerze" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
envinya Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Outlook Express > Narzedzia > Konta > zakladka "poczta" > wybierasz konto wp.pl > zakladka "zaawansowane" > zaznaczasz opcje "pozostaw kopie na serwerze" :)wilkie thx kurde masz ladniejsze oko w alvatarze do mojego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...