MacieX Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 JAKOŚ TEGO NIE WIEDZIAŁEŚ OSTATNIO TYLKO TERAZ WALISZ FARMAZONY PO FAKCIE, ty se lepiej zwieksz napiecie na ramie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 MXy mają tylko dwa rodzje "niewiarygodnie" kiepskich chipów TV. Wszystko zależy od wymagań, ale ja ze swoich (czterech) poprzednich byłem w równym stopniu niezadowolony. A co ci nie pasuje w tvoucie w gf2mx??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 czerwony pin w fdd (PRAWIE) zawsze jest od zasilania. kazdy to wie ;) Od HDD :lol: W FDD jest zazwyczaj odwrotnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 WYOBRAŹ Sobie młocie że bede miał telewizor LCD 18 cali i wszystko będzie grało... a twój tv out musiłby sie pomniejszyć do rozdzielczości 320 aby chodził przyzwoicie....cya falleZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 A co ci nie pasuje w tvoucie w gf2mx??? Mały obraz - duża ramka. O kolorach nie wspomnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 moj tvout chodzi przyzwoicie w 800x600. Naucz sie wreszcie ze rozdzielczosc podaje sie zazwyczaj w dwoch wymiarach x i y (dla niewtajemniczonych SZEROKOSC I WYSOKOSC). cya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 [quote="devastator A co ci nie pasuje w tvoucie w gf2mx??? Mały obraz - duża ramka. O kolorach nie wspomnę. no wiec z ramka to masz racje, natomiast kolory sa jak najbardziej ok - takie jak w telewizji :). Uzywajac tvoutu do ogladania divxow nie widze zadnej niewygody oprocz wyzej wspomnianej ramki. Na nowszych geforce'ach nie ma tej rameczki??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 moj tvout chodzi przyzwoicie w 800x600. Naucz sie wreszcie ze rozdzielczosc podaje sie zazwyczaj w dwoch wymiarach x i "Mądrej głowie dość pół słowie" (320=320x200) Tobie trzeba tłumaczyc jak dziecku :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Na nowszych geforce'ach nie ma tej rameczki??? Ano nie ma - chipset Philipsa a nie Chrontela czy Brooktree Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 dobrze wiem ze 320 to 320x200 - dobrze tez wiem ze maciexa to denerwuje :)... a co do chipsetu to ja nie mam zadnego z wyzej wymienionych. Mam Conexanta... co o nim powiesh??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Jezeli mam byc dokladny to jeszcze istnieje alternatywna rozdzielczosc 320x240... chce byc dokladny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 dobrze wiem ze 320 to 320x200 - dobrze tez wiem ze maciexa to denerwuje :)... a co do chipsetu to ja nie mam zadnego z wyzej wymienionych. Mam Conexanta... co o nim powiesh To właśnie Bt :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 hmmmmmmmmmm ano rzeczywiscie.... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 LOL i ROTLF "kolory na gf2mx są takie jak w telewizji" ten sam koleś mówi że ma 250FPS w QUAKE3 w 1024x768 na MAX detalach. polecam szukaj a dział FAQ dla takich gości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Po pierwsze Gabryś to nie wqrza mnie to o rozdzielczości (chyba każdy wie co oznacza 320 no ale coosh) a twój tv-out pozostawia wiele do zyczenia szczególnie widząc te wszechobecne "rozjechańce" na telewizorze ale ja wiem tak tak to co TY masz to jest najlepsze i w ogóle bezapelacyjnie niezastąpione tak samo mówiłes o mojej płycie gł. (zanim jej nie miałeś) że jest do [gluteus maximus] a teraz zwaliles ten zakup, choc ta plyta jest i tak superova to mogles kupic troche lepsza za podobna cene wiec dlaczego akurat ta skoro wczesniej zmieszales ja z blotem (przypomne ok 2 miechy temu ((arch. na gg)) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 ....nadal nie mogę się przestać śmiać gdy tylko sobie przypomne twoje słowa...że GF 4 TI4200 jest tej samej klasy co Radeon 9500 Pro---buehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 dobrze wiem ze 320 to 320x200 - dobrze tez wiem ze maciexa to denerwuje :)... a co do chipsetu to ja nie mam zadnego z wyzej wymienionych. Mam Conexanta... co o nim powiesh???A jednak masz jednego z wyżej wymienionych... :lol: :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Devastator ten ZAWÓD który podpisałeś GENIUSZ w profilu to niezły dowcip tak samo jk cały ty--jeden wielki dowcip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 aha trzeba jakoś podsumować temat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Nie ma najmniejszych problemów z płytą ASUS P4S8X -- nieporozumienie sorx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...