Skocz do zawartości
MacieX

PROBLEM Z ASUSEM P4S8X

Rekomendowane odpowiedzi

[quote="devastator

A co ci nie pasuje w tvoucie w gf2mx???

Mały obraz - duża ramka. O kolorach nie wspomnę.

no wiec z ramka to masz racje, natomiast kolory sa jak najbardziej ok - takie jak w telewizji :). Uzywajac tvoutu do ogladania divxow nie widze zadnej niewygody oprocz wyzej wspomnianej ramki. Na nowszych geforce'ach nie ma tej rameczki???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze Gabryś to nie wqrza mnie to o rozdzielczości (chyba każdy wie co oznacza 320 no ale coosh) a twój tv-out pozostawia wiele do zyczenia szczególnie widząc te wszechobecne "rozjechańce" na telewizorze ale ja wiem tak tak to co TY masz to jest najlepsze i w ogóle bezapelacyjnie niezastąpione tak samo mówiłes o mojej płycie gł. (zanim jej nie miałeś) że jest do [gluteus maximus] a teraz zwaliles ten zakup, choc ta plyta jest i tak superova to mogles kupic troche lepsza za podobna cene wiec dlaczego akurat ta skoro wczesniej zmieszales ja z blotem (przypomne ok 2 miechy temu ((arch. na gg)) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze wiem ze 320 to 320x200 - dobrze tez wiem ze maciexa to denerwuje :)... a co do chipsetu to ja nie mam zadnego z wyzej wymienionych. Mam Conexanta... co o nim powiesh???

A jednak masz jednego z wyżej wymienionych... :lol: :P :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...