pasza2 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Witam! Moze i pytanie trochę dziwne i glupie, ale nie wiem gdzie szukac odpowiedzi. Mianowicie zastanawia mnie czy da sie ustawic pewne akcje ktore mozna wykonac za pomoca myszy, pod klawiszami na klawiaturze, Np. klikniecie w lewym gornym rogu uzywajac spacji. chodzi o konkretne dopasowanie polozenia kursora w konkretnym miejscu ekranu i uzycie akcji lewego przycisku myszy, tylko zeby to wszystko mozna bylo wykonac za pomoca jednego przycisku na klawiaturze:) mam nadzieje, ze rozumiecie o co mi chodzi, jestem laikiem komputerowym wiec prosze o wyrozumialosc dzieki z gory za odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) Kombinuj z Tabem, Altem i Shiftem :) Edytowane 21 Listopada 2005 przez boczi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) Na kazdej wspolczesnej klawiaturze jest klawisz prawego przycisku ;) Poza tym mozesz zawsze wlaczyc w ulatwieniach dostepu opcje sterowania kursorem za pomoca klawiatury numerycznej - to chyba rozwiazuje problem :) Edytowane 21 Listopada 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasza2 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Dzieki za odpowiedz, tylko nie chodzi mi o sterowanie klawiatura w calosci, tylko o pewne akcje, chodzi glownie o szybkosc . jesli bede chcial kliknac cos mysza zajmie mi to iles tam ulamkow sekund:) jesli przypisze ta akcje pod jeden klawisz stanie sie to duzo szybciej. chcialbym ustawic polozenie myszy (wzgledem dlugosci i szerokosci) pod jakis klawisz tak zeby kursor nie pokonywal tej drogi tylko odrazu sie tam pojawial. mam nadzieje, ze nie pogmatwałem:) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Z tego co mi wiadomo to system umożliwia chyba pozycjonowanie kursora na krzyżyku zamknięcia okna ale co do tego to pewnosci nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 sciagnij sobie makro, przykładowo 'tasker' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasza2 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Sesq dzieki, wlasnie o to mi chodzi ale czy da sie tu ustawic kilka takich "nagran" w taskerze? z tego co zauwazylem mozna tylko jedno, a to niestety na nic mi sie nie przydaje. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 potrzebujesz makra do jakiegos mmorpg'a czy co? powiedz dokladniej o co ci chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 zapewne biega o skróty klawiszowe np. Alt+F4 itd. http://europoland.republika.pl/skr.htm to się szczególnie nadaje przy pracy na laptopie z touchpadem (nienawidze tego draństwa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...