dar3k Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Nie wiem co jest nie tak w syslogu mam cos takiego: "Nov 21 21:40:01 serverek /USR/SBIN/CRON[17615]: (root) CMD (root /bin/yasuc) Nov 21 22:00:01 serverek /USR/SBIN/CRON[18894]: (root) CMD (root /bin/yasuc)" w pliku /etc/corntab mam wpis: "0-40/20 * * * * root /bin/yasuc" (czyli zeby wykonywal co 20minut) No i co najlepsze nie wykonuje jak wpisze w konsoli /bin/yasuc to wykonuje i dziala ok.. reinstalowalem juz crona ale nic nie dalo nie wiem co jeszcze moze byc zle ze tak sie dzieje? podobnie jest ze skryptem na "autoconnecta" neostrady bo rowniez pokazuje ze sie wykonal w logach a niestety sie nie wykonal :( BTW yasuc jakby kto pytal to jest do aktualizacji na uptime-project.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 ale przeciez syslog nie informuje cie o zadnym bledzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar3k Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 no o bledach nic nie informowalo przerzucilem sie na wersje testing i zaaktualizowalem wsio i jakos zaczelo dzialac wiec nie wiem co bylo powodem tego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 ale co zazelo dzialac? jak ci wszystko i tak dzialalo ?:| ok mysle ze skoro ci dziala to bezpieczniej dla Ciebie zakonczyc ten watek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...