krzyszto Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Przycisk wyłącz komputer nie reaguje. Nic się nie dzieje. Mogę wyłączyć komputer ale najpierw muszę się wylogować. Komp w 100% sprawny sprzętowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 reinstall windowsa... chyba to nie trudne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 A wyłączanie z poziomu Windowsa działa normalnie? Ma na myśli to czy wejście do Start>Shut down>Shut Down działa normalnie? Jeśłi tak to pewnie gdzieś w opcjach zasilania wyłączyłeś reakcję na użycie klawisza na obudowie. BTW: Do wyłaczania polecam utworzyć sobi skrót na pulpicie. Jako program docelowy podajemy shutdown.exe -s -t 00 (żeby zrobić restart dajemy zamiast parametru -s parametr -r). Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 ja poelcam zrobić szortcut klawiszowy... :) np u mnei wyłaczenie czy raczej zahibernowanie kompa to selkwencja klawiszy.. Shift+pause/shitf+enter i w 5 sekund mam kompa wy-ła-czo-ne-go :). no ale mam zamias explorera aston shell... neiiwem czy explorer pozwala definiować skróty klawiaturowe, a jeśłi nie to większosć klawiatur ma przyciski power na sobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 masz Service Pack 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...