beavisek Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Mam dosyć dobry sprzęt ati 8500, 1600xp,256ddr a jednak NWO jest pierwszą grą która tak mi ścina :( Czy ona jest az tak wymagajaca :?: czy jest źle sklonowana :lol: ? Jak ona u Was chodzi? A jeśli już to jak ją można przyspieszyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Mam dosyć dobry sprzęt ati 8500, 1600xp,256ddr a jednak NWO jest pierwszą grą która tak mi ścina :( Czy ona jest az tak wymagajaca :?: czy jest źle sklonowana :lol: ? Jak ona u Was chodzi? A jeśli już to jak ją można przyspieszyc :D Skoro milczycie tzn że u Was chodzi bez problemów :wink: U mnie pozmniejszałem wszystkie i detale i na 640x480 rwie jak na penium100 :!: Czy ktos grał w to i ma grafe ati :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 a może nikt w to nie gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Kod gry nie jest dobrze zoptymalizowany. U mnie jak zmienię grafę na Ti4200 to w 1024x768 po prostu nie da się grać. Na moim sprzecie i tak gram w 800x600 bo chodzi w miarę płynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 U mnie ogólnie luzik na 1024x764 full detal ale nie podoba mi się jak ten koleś się kiwa jak idzie. PS musiałem wyłączyć AA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 nie przejmuj sei ... u mmnie tez sie nie da grac .... gra jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a ... a tobie leon nie chce mi sie wierzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 nie przejmuj sei ... u mmnie tez sie nie da grac .... gra jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a ... a tobie leon nie chce mi sie wierzyc Nie napisałem tak bo mam Superkartę :lol: i chciałem się pochwalić. :) Poważnie to gra chodzi płynnie tylko naprawdę to kiwanie kolesia jak idzie to denerwuje. Z resztą gra do [gluteus maximus] i ją wywaliłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 nie przejmuj sei ... u mmnie tez sie nie da grac .... gra jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a ... a tobie leon nie chce mi sie wierzyc Nie napisałem tak bo mam Superkartę :lol: i chciałem się pochwalić. :) Poważnie to gra chodzi płynnie tylko naprawdę to kiwanie kolesia jak idzie to denerwuje. Z resztą gra do [gluteus maximus] i ją wywaliłem :D Może kod gry zoptymalizowany jest pod durona :wink: . Czy gra jest do [gluteus maximus], to kwestja gustu. Ja uważam, że jest wyśmienita i prezentuje (jako nieliczna w tym gatunku) przyzwoity poziom trudnosci. Denerwuje mnie tylko, że MP5SD strzela tylko ogniem ciągłym i nie można zmienić rodzaju ognia na pojedyńczy lub serię 3 strzałową. Pozdrawiam. P.S W misji w fabryce, ta po kopalni(chyba 11) nawet na radku 9700pro nie da się komfortowo pograć(w 800x600 przy przyzwoitej liczbie detali). Poczekam z ta grą do premeiry FX-a, albo kupię sobie durona 1200 i Radeona9000 :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 tak tak, znam ludzi kturzy mają 16 fps w ut 2003 i mowi ze chodzi im miodzio płynniutko zero rwania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zainstalowałem ją ponownie i przeszedłem parę misji i muszę stwierdzić,że komp się męczy :oops: . ok 15 fps . Wcześniejsze posty pisałem w odniesieniu do pierwszej misji( ok 25-30fps) :lol: .Za nieporozumienie przepraszam :) PS Żeby Radek 9700 nie uciągnął to się dziwie. może radki mają z nią problem ktoś z nvidią by się wypowiedział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HALO5/8/14 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 pojecie plynnosci jest pojeciem wzglednym jak slusznie zauwazyles niektorym wydaje sie ze 15 klatek to formula 1 natomiast innych nie zadowala 150 klatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...