star81 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Jaka będzie najlepsza płyta do podkręcania która pasuje do Athlona 2500+ (Burton) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Oczywiście ASROCK K7VT4PRO Tu go masz za niecałe 130 zł http://www.jes.com.pl/index_lista_o.php?kategoria=1&id=1382 Jego stabilności i możliwośći OC cie zadziwią :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
star81 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Ale jak działa pod tym moim Athlonem? I jak przy podkręcaniu, bo o to mi głównie chodzi, tak jak ten Athlon który jest stworzony do podkręcania :))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Hehe nie no stary jaja sobie robie ... Ten temat już był tak wiele razy wałkowany że daj pass. Najlepsza płyta pod tego atchlona to raczej : (i tutaj juz na poważnie) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6439 Tylko że poszukaj gdzies sobie taniej bo 2 miechy temu kupiłem taką za 200 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
star81 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 jestem dziewczyną, i dzieki za pomoc. A czy ktos masz jeszcze jakies propozycje? Moze dodam ze mam Radeona 9200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 No cuż na tym forum tak żadko spotyka się płeć piękną że o pomyłke nietrudno :) Njalepiej jak byś powiedziała ile masz pieniędzy na tą płyte do czego będzie ci ten komputer potrzebny. W tedy raczej uda sie dobrać najwłaściwszą opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Napisz też jaki masz zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...