lukk_ Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 ehhh..witam zamierzam sie przesiąść na NF4..ale mam problem jak nie wiem co..nie mam zielonego pojecia jaka plytke wybrac..do tej pory mialem epoxa (tzn jeszcze mam) 9NDA3J...a teraz jest prawdziwy problem :? kasa tak do 550zł..raczej w SLi nie bede sie pchał..i tak nigdy nie kupie drugiej grafy..nie mam sensu SLi imho chce zachowac OC z tego Epoxa..czyli a64 9x300 (2700MHz) @ 1,475V..wiec w sumie DFI na wstepie odpada..no ale to DFI, wiec kusi :?ale nie usmiecha mi sie ustawiam 1001 opcji w biosie po prostu z czystego lenistwa MSI tanie ale no wlasnie..to jest MSI..chociaz w niskiej cenie bym mogl miec SLi :? ale po co w sumie mi?? najbardziej przekonuje mnie Abit..ale zeby nie było zadnych jajek z pamięciami (wiem napewno ze nie lubi Twinmosów - przynajmniej NF7 nie lubilo :?) dodam iz kupuje do tego GF7800GT i co wazniejsze w sumie 2x1 GB A-data DDR400...i chce aby te pamięci smigały bez problemów (pewnie bedzie trzeba dzielnik 133 wybrac aby dac im ok. 200MHz ale kit z tym) pomozcie prosze..przejrzalem ostatnie 10 stron kazdego z tematow ale to niewiele daje :? kazda plyta ma jakies bledy choc najmniej zdawalo mi sie ze mial Abit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Nie ten dzial chyba Abit an8, an8Ultra (to polecam jesli chcesz abita) One lubia Twinmosy <obadaj moj sig> Abity an8 nie lubia sie z samsungami TCCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Nie ten dzial chyba Abit an8, an8Ultra (to polecam jesli chcesz abita) One lubia Twinmosy <obadaj moj sig> Abity an8 nie lubia sie z samsungami TCCD a te Adaty nie sa chyba na TCCD?? sa to "normalne" Adaty (nie Vitesta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abadon Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Brał bym abita sam mam i kręci się fajnie wygodnie bez "ustawiania 1001 żeczy". Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Możliwe że też będę brał tego Abita AN8 Ultra. Ale nie wiem gdzie kupić, najtaniej znalazłem w sklepie internetowym za 439, ale wolałbym kupić od ręki, może na giełdzie w katowicach będzie taniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...