Skocz do zawartości
lukk_

Abit, Msi, Dfi, Asus - O Moj Boze Co Tu Wybrac :/

Rekomendowane odpowiedzi

ehhh..witam

zamierzam sie przesiąść na NF4..ale mam problem jak nie wiem co..nie mam zielonego pojecia jaka plytke wybrac..do tej pory mialem epoxa (tzn jeszcze mam) 9NDA3J...a teraz jest prawdziwy problem :?

kasa tak do 550zł..raczej w SLi nie bede sie pchał..i tak nigdy nie kupie drugiej grafy..nie mam sensu SLi imho

chce zachowac OC z tego Epoxa..czyli a64 9x300 (2700MHz) @ 1,475V..wiec w sumie DFI na wstepie odpada..no ale to DFI, wiec kusi :?ale nie usmiecha mi sie ustawiam 1001 opcji w biosie po prostu z czystego lenistwa

MSI tanie ale no wlasnie..to jest MSI..chociaz w niskiej cenie bym mogl miec SLi :? ale po co w sumie mi??

najbardziej przekonuje mnie Abit..ale zeby nie było zadnych jajek z pamięciami (wiem napewno ze nie lubi Twinmosów - przynajmniej NF7 nie lubilo :?)

dodam iz kupuje do tego GF7800GT i co wazniejsze w sumie 2x1 GB A-data DDR400...i chce aby te pamięci smigały bez problemów (pewnie bedzie trzeba dzielnik 133 wybrac aby dac im ok. 200MHz ale kit z tym)

pomozcie prosze..przejrzalem ostatnie 10 stron kazdego z tematow ale to niewiele daje :? kazda plyta ma jakies bledy choc najmniej zdawalo mi sie ze mial Abit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi