19_gt_19 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 jaki program do blokowania reklam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 A może zacznijmy od tego: - jakich reklam? (flash, okienka, inne) - jaka przeglądarka? (ff, ie, op) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19_gt_19 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 jaki program do blokowania reklamwszystkich reklam przegladarka internet explorer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 wszystkich reklam przegladarka internet explorerNo cóż...ja osobiście zamiast Internet Eksplorera zainstalowałbym Firefoxa z rozszerzeniem Adblock Plus. Lepiej, szybciej, wygodniej...co najważniejsze duuuuużo bezpieczniej :) A z Adblockiem zapomnisz o jakichkolwiek reklamach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Jesli IE to Maxthon albo Avant Browser.. obie nakladki zawieraja adblockery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuPL Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Jeśli w IE wyskakują Ci Pop-upy lub Pop-undery, to sobie zainstaluj np. Kerio Personal FIrewall. Jest to bardzo dobry firewall, który blokuje nie tylko wyskakujące okineka, ale też reklamy w treści stron internetowych. Polecam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 to i ja sie przylacze a cos do blokowania reklam we flashu pod mozille? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Jeśli masz na myśli Mozilla Firefox, to AdBlock całkiem nieźle radzi sobie z flashami - nawet tymi, które ładują się na pierwszy plan. Mój problem, to czy jest odpowiednik AdBlocka dla Opery 8.50? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 chodzi mi o mozille 1.7 non firefox :lol: i glownie o te reklamy na pierwszym planie - te ktore nie wcinaja sie mi, nie zaslaniaja pol strony w zasadzie mi nie przeszkdzaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 polecam outposta...ladnie wszystko blokuje, mozna sobie ustawic blokowanie reklam po ciagu znakow i dodatkowo po rozmiarze obrazka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...