Sladek Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Witam serdecznie , Mam takie pytanko . Jak zmusić sterowniki nvidia ( 81.86 ) aby w trybie CLONE film ( nakładka ) był wyświetlany tylko na telewizorze ?? Bo w tej chwili nakładka jest widoczna i na monitorze i na TV -- W sumie mogło by tak zostać gdyby nie fakt że w takim wypadku subedit player nie potrafi dodać napisów przezroczystch i nawet OSD ( odtwarzanie , pauza itp ) pojawa sie z czarnym tłem . Po każdej reinstalacji windows jakoś udawało mi się to przestawić a tym razem 3 godziny i nic ... brak pomysłów. Pomocy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 mysle ze tu powinnienes znalezc odpowiedz;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sladek Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 No własnie nie chodzi mi o takie ustawienie tylko standartowy clone-mode gdzie na monitorze i TV widac dokladnie to samo ino na monitorze widać zamiast nakładki czarny obraz. Dzieki za propozycje i czekam na nastepne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...