MacieX Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Mam zamiar kupić drukarkę 5550 hp i male pytanko odnosnie jej...czy to prawda ze sa jakies niedorobki w oprogramowaniu czy jakies niekontrolowane zwaly sa mozliwe?? Bo mam kilka wydruków z niej i jestem POD WRAŻENIEM :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Ja mam tą drukareczkę i niesprawia żadnych kłopotów. No może oprócz tego, że mi się trzęsię całe biurka(monitor też :)) jak drukuje :) :P ale to chyba wina biurka. PoZdRo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 eeee to nie sprawia żadnego problemu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Czyli opłaca się zaqp tej drukarki?....bo myślałem że znajdzie się hak przez tą fajną cenę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 tusze drogie...tusze drogie...tusze drogie...tusze drogie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Acha. I uważaj. Nie qupuj w supermarkecie, i innych Media Marktach bo ceny są dużo wyższe. Dla porównania ja qupiłem swoją za 640zł, a w tym samym czasie w MM i w Makro była "promocja" - 759zł :) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 ok thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 tusze drogie...tusze drogie...tusze drogie...tusze drogie...i problemy z napelnianiem i problemy z napelnianiem i problemy z napelnianiem :) A tak ogolnie to bajer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...