Lobuz1 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Witam. Jestem tu nowy. Potrzebuję biosu do karty graficznej PX6600GT TDH dokładniej rev: A a dalej A1. Bawiłem się i przez głupotę zmieniłem bios na ten od zwykłej 6600GT. Teraz zamiast obrazu mam kolorowe kwadraciki. KArta przez nvflash wykrywana jest jako geforce 6600. Mam też druga taka karte ale rev: B i ten bios nie chce się na tamtą wgrać lub po prostu nie potrafię tego zrobić. Jeśłi ktoś może i ma taki bios to może sie zlituje i prześle. Moze ktoś wie jak ten bios w ogole wgrac?Z góry dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudijack Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) biosy sa tutaj i tu Edytowane 22 Listopada 2005 przez dudijack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobuz1 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Tylko, że tam nie ma biosu do PX6600GT. CZy nikt naprawdę nie ma takiej karty? Za pomocą WinFox'a można szybko zrobić kopię biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...