Skocz do zawartości
Gość Uszatek

Służba Wojskowa Po Studiach

Rekomendowane odpowiedzi

Slyszalem, ze zamaist tego papieru moge im pokazac indeks i/lub legitymacje studencka... :) Dzieki, troche mi lzej :) Swiadectwo ukonczenia szkoly + index/legitymacja i jutro smigam to nwoego dworu do wku! :) Dzieki CMX :)

i jak zalatwiles cos?

jestem w podobnej sytuacji, takze dostalem wezwanie a studiuje i po prostu myslalem ze uczelnia wysyla papiery do wku, widac sie pomylilem :wink: teraz trzeba biegac i odkrecac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz jade do WKU ;] Jak wroce to napsize O.C.B. ;] Ja tez tak myslalem, ze szkola wysle za mnie papierki ;];] Niektore szkoly ta robia, ale widocznie malo jest takich szkol ;];] Hehe ;) Pozdrawiam! :)

EDIT:

Niestety, wymagane jest zaświadczenie wydane przez szkołe... ;) Kolejna wizyta w WKU już 20 grudnia :banana:

Edytowane przez KrokOboK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz zalatwilem, zanioslem to zaswiadczenie z uczelni do WKU i koles tak mnie zjechal ze myslalem ze tego nie przyjmie :lol: Juz sie pytal do jakiej jednostki chce isc :mrgreen:

Niby jest 2 tyg. od rozpoczecia roku na doniesienie tego, za rok trzeba bedzie pamietac bo bedzie nieciekawie :grin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak byłem na pierwszym roku studiów to też tak myślałem, jak mnie wezwali na wybór jednostki to pytają się mnie czy są jakieś przeciwskazania co do mojej służby wojskowej...

Ja mu na to, że jest jedno....

on, ze ździwioną miną patrzy na mnie i mówi : a to niby jakie, bo ja tu widze, że jesteś gotów do służby....

a ja niczym "przyczajony tygrys - ukryty smok" wyciągam zaświadczenie z kieszeni i mówie, że studiuję....

poczym spojrzał na mnie "spod byka" zaczął drzeć mordę na całe WKU i powiedział mi, że jak powtórzy to się jeszcze raz to wyśle mnie odrazu do jakiejś jednostki na wschodniej granicy i nie będzie brał po tych dwóch tygodniach zaświadczeń....\

teraz się pilnuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi