Pietro37 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 za każdy razem przy włączeniu komputera otwiera mi sie podwujnie "moje dokumenty" a także uaktywnia mi sie błąd w "Gator" i pisze tak "could not load the resource dll. PLease make sure os installed correctly" Prosze o pomoc :) bo dłużej już niewytrzymam że wiele rzeczy mi sie ptwiera przy włanczniu komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 sprawdź co masz a autostarcie. start-->wszystkie programy-->autostart. sprawdź też start-->uruchom-->msconfig i tam możesz wyłączyć żęby ci sie gator nie uruchamiał przy starcie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietro37 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) sprawdź co masz a autostarcie. start-->wszystkie programy-->autostart. sprawdź też start-->uruchom-->msconfig i tam możesz wyłączyć żęby ci sie gator nie uruchamiał przy starcie systemu.o.k z Gatorem sie jakoś uporałem a z moje dokumenty?? :( zauważyłem też że nad plikamiu pisze nieokreślony może to ma jakieś znacznie Edytowane 22 Listopada 2005 przez Pietro37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...