jazzik Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Pojawil mi sie dzis problem. Uzywam mikrofonu do Skype'a i nie bylo wczesniej problemow. Teraz gdy podlacze go do gniazda mikrofonu, w glosnikach mam zaklocenia (jak zglosnie, jest przerazliwy pisk). Jest to pewnie zwiazane z tym, ze jak mowie do mikrofonu, to slysze to na zywo w glosnikach - wczesniej tak nie bylo, nie slyszalem siebie (mikrofon oczywiscie dzialal). Pewnie gdzies cos trzeba wylaczyc, albo wlaczyc - ale to dziwne, zeby sie samo zrobilo, bo nic nie grzebalem. Inna sprawa, ze mam koty i widze, ze pracowaly troche nad kablem od mikrofonu, ale nie widze nigdzie, zeby przegryzly skutecznie izolacje - choc kto wie. Jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Zapewne w mikserze przy parametrach odtwarzania trzeba wyłączyć mikrofon. Jak to zrobić, zależy od driverów od Twojej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzik Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Zapewne w mikserze przy parametrach odtwarzania trzeba wyłączyć mikrofon. Jak to zrobić, zależy od driverów od Twojej karty. Fakt, ale ze mnie gapa :P. Wielkie dzieki. Problemu nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...