esaj Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 A jakie maie wersje gry: na dvd, czy pirata na 4 cd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej17 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 faktycznie cos z silnikiem gry jest nie tak bo u mnie gra chodzi dobrze na 1024/768, x4 FSAA, ogolnie wszystko na maxa po za cieniami i mam 30 fps. a jak dam na 800/600 to mam 31 fps. A co do rozdzielczosci to na 19 lcd miedzy 1024 a 1280 roznica w tej grze jest ogromna,zupelnie inna jakosc, tylko szkoda ze mam tylko 18 fps. Aco do xD czesci wizualnych to uwazam ze jest to pozytywna zmiana w stosunku do poprzednich wersji poniewaz: -kupujemy gotowe ospojlerowanie, w ktorym kazda czesc pasuje do siebie, i kazda czesc z zestawu jest razem i nie trzeba czekac az np tylny zderzak sie odblokuje -mamy dostep do normalnych 20 calowych felg a nie do 15 calowek dla dresiarzy w vw golfach 2 -jak juz mowili przedmowcy niema tandetnych dodatkow dla dresow xD -no i same fury sa o wiele ciekawsze uwazamze fabula gry, samochody to ogomny postep w stosunku do nfsu 1i 2 poniewaz nastapila przemiana ze szpanerskiego blyszczacego i tandetnego stylu w popisowy dojrzaly i konkretny odjazd ;] - ale zlota mysl xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek007(17) Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Mi na kompie z podpisu NFS MW super chodził w 1024x768 max prócz cienie na min i AA na max , ale cenie sobię max detale więc gram w 800x600 AA 2x i wszystko na max detale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacyfic Bruce Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 U mnie śmiga aż miło!! :) Na full ustawieniach na 1024x768!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...