Gość hydro2 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) Az dziw,ze nikt nie zalozyl tego tematu.Gra juz jest.Popatrzcie na screeny.Przecierz - mniam mniam <calus> http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=1997 Nie chodzi mi o grafe bo screeny nie oddaja rzeczywistosci,ale o to co sie tam dzieje,zreszta ze screenow ine wyglada to wcale zle,ale ktos moze tak to odebrac.Gra podobna do Halo i sa tam fajne kobitki :) Edytowane 22 Listopada 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 mi sie nie dobrze robi jak patrze na te screeny ;] niby czemu mialoby to byc takie mniam mniam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decztery Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 I gdzie te kobitki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 mi sie nie dobrze robi jak patrze na te screeny ;] niby czemu mialoby to byc takie mniam mniam ? Bo to action FPS czyli najlepszy prawie gatunek na peceta. I gdzie te kobitki ;]Pozniej,trza troche pograc a nie szukac ich zaraz po wyjsciu z menu glownego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decztery Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Ja nie grał. Ja o screenshoty się pytał ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Az dziw,ze nikt nie zalozyl tego tematu.Gra juz jest.Popatrzcie na screeny.Przecierz - mniam mniam <calus> http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=1997 Nie chodzi mi o grafe bo screeny nie oddaja rzeczywistosci,ale o to co sie tam dzieje,zreszta ze screenow ine wyglada to wcale zle,ale ktos moze tak to odebrac.Gra podobna do Halo i sa tam fajne kobitki :) Taaa.. kolejne gra bez demka.. :> Tylko tu nie ma odpicowanych screenów.. Przez to że dali screeny nikt sie ta gierka nie zainteresował bo wyglada badziewnie.. Rok produkcji +/- 2001-2002r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 zreszta ze screenow ine wyglada to wcale zle tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Brutalnie mowiac :arrow: wyglada mi to na przeterminowany mix Unreal'a 2 z Jedi Academy 2. Moze to sa screeny z wersji pre-pre-pre alpha? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 1772290[/snapback] Brutalnie mowiac :arrow: wyglada mi to na przeterminowany mix Unreal'a 2 z Jedi Academy 2. Moze to sa screeny z wersji pre-pre-pre alpha? Orgi byłbym wdzięczny jakbys nie obrażał U2 i JA2.. ;] [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Mmmm cudnie to wyglada. Quake 2 + shadery. dobrze, ze mamy hydra ktory przynajmniej raz na 3 tygodnie uraczy nas jakims podobnym hitem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Mmmm cudnie to wyglada. Quake 2 + shadery. dobrze, ze mamy hydra ktory przynajmniej raz na 3 tygodnie uraczy nas jakims podobnym hitem ;] No ba.. .Przecierz - mniam mniam <calus> ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) Ja widze na tych screenach kiczowate teksturki o niskiej rozdzielczosci i kanciastosc na maxa :-) Gra wyglada jak sprzed 3 lat Moze gra jest w miare grywalna. Niech ktos sie wypowie kto juz gral troszke.Jak wrazenia :D Edytowane 22 Listopada 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 m!k hmm... jedi academy 1? :lol: Ale glownie chodzilo mi o W U2 byl taki motyw :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Dobra.. i teraz pobawimy sie w "Znajdz 5 róźnic" :lol: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 gralem w to przedwczoraj , po 10 min uninstall , imo to kandydat do najgorszej gry roku 2005 ze spora szansa na wygrana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 lol ta gra wyglada beznadziejnie, hydro co ci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norhin Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 gra zmienila tutul http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...0,13252,4486933 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Dla tej gry kara powinno byc to, ze kazdy by ja zassal z p2p (a nikt by nie kupil) - w ten sposob bysmy dali w kosc tym co ja zrobili i nie dofinansowali kolejnych projetkow ;] gra wyglada jak z 2002 roku nie wiem co oni chceili osiagnac ta gra, ale po poldek driver i maluch racer to wszystkiego mozna sie spodziewac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Sory wogole ze zalozylem temat :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Tylko czemu tak sie nia podniecales w 1 poscie ;) Gra odpycha. Nie musze w nia grac by juz widziec ze to jakis kicz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Pierwsze slysze o tej grze. Gdy zobaczylem screeny to nie zagralbym w ta gre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...