snc Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Chcialem zamocowac radiatorki na pamiec, wymienic paste na rdzeniu na artic silver III. Szykowalem sie tydzien do piatku. W koncu nadszedl ten kurewski 13 piatek (moje urodziny). Zdejmuje obudowe i probuje odkrecic karte. Hm. Cos ciezko idzie. Kapnelem sie ze krece nie w ta strone. Krece juz w dobra, a ta suka sie wyrobila. Meczylem sie z ta dziwka 30 minut i nic. Moze ma ktos jakis pomysl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Hehhehehehe dooooooobre :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 No tego to jeszcze nie widziałem :) :) :) :) Ale jak pomóc to niewiem :( MOże kombinerki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Chcialem zamocowac radiatorki na pamiec, wymienic paste na rdzeniu na artic silver III. Szykowalem sie tydzien do piatku. W koncu nadszedl ten kurewski 13 piatek (moje urodziny). Zdejmuje obudowe i probuje odkrecic karte. Hm. Cos ciezko idzie. Kapnelem sie ze krece nie w ta strone. Krece juz w dobra, a ta suka sie wyrobila. Meczylem sie z ta dziwka 30 minut i nic. Moze ma ktos jakis pomysl?Zazwyczaj śrubki w kompie mają kanciaste łebki co pozwala na odkręcenie ich kombinerkami/kluczykiem/albo gdy lekko przykręcone to ręką. Ja proponuje na hama odkręcić to kombinerkami, a jak nie pójdzie to brzeszczotem powolutku a napewno pójdzie :lol: :lol: :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 wyrazy współczucia - zdarzyło mi się już "odkręcać"( a w zasadzie próbowałem odpiłować główkę śrubki , która w trakcie operacji skapitulowała i w magiczny sposób jednak wyskoczyła) piłką do metalu a także kombinerkami(tylko dlatego cholerstwo poszło , że nie było okrągłe i mogłem dobrze to chwycić ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Jak ?? Z buta s**** :) LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 rozwierć :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 zaplac dziwce naleznosc ot co ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 zaplac dziwce naleznosc ot co ;):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Kombinerkami probowalem i nie bardzo... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 jak pisze tMQ najlepszy sposób to chyba rozwiercic malutkie wierteBko wolne obroty i jazda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 heh! mozna by rzec "piatek 13" :) ciesz sie ze ten "pech" trafil Ci sie przy wstepie a nie np przy sciaganiu radiatorka bo szkoda by bylo karty:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 nie najlepiej wez jakies szczypce tak abys krecac jednoczesnie ciagnal w gore napewno wylezie juz kilka razy mialem taki przypadek zawsze skutkowalo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 ta tylko trzeba mieć rozwiertak.... Ja proponuję podważyć całkiem od spodu (podłożyć coś i docisnąć obudowę) a potem delikatnie śrubokręcikiem wykręcić i już. a jak nie pójdzie, to spróbowałbym jakoś pozbawić tę srubkę gwintu od spodu jakimiś kombinerkami. Generalnie do [gluteus maximus] masz śrubki.... albo zaj.... mocną i grubą blachę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 zlap jakos i na sile wyciagnij, nie krec, tylko ciagnij. jak sie postarasz to w koncu wyjdzie. daj spokoj wiertarce, pamietaj, ze musisz potem cos tam jeszcze wlozyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 zawsz mozesz rozwiercic i nagwintowac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 A ja mam inny pomysł. Weź jakiś śrubokręt, który pasowałby do tej śrubki. Walnij na niego Kropelkę i przyklej do śrubki. Poczekaj chwilkę i kręć. Powinno się udać - ja tak już robiłem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le ze sróbkami problem :) coś ty robił kłurwa że je tak dojebałes wkrętarki czy co :):):) ty zazwyczaj te sróbki są kanciate weż kombinerki i po sprawie a jak nie to za<span style="color:red;">[ciach!]</span>l raz czy dwa przez srubokręt ( krzyżak ) i póldzie :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le ze sróbkami problem :) coś ty robił kłurwa że je tak dojebałes wkrętarki czy co :):):) ty zazwyczaj te sróbki są kanciate weż kombinerki i po sprawie a jak nie to za<span style="color:red;">[ciach!]</span>l raz czy dwa przez srubokręt ( krzyżak ) i póldzie :))kolega nie wytrzymał napięcia hehehhe :) Kopnij jeszcze obudowe, to się wszystko poluzuje!!! Jak babcię kocham!!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 cokolwiek bedziesz robil z ciezkim sprzetem (wiertara, szlifiera czy brzeszczot) :lol: pamietaj zeby dobrze pozbyc sie opilkow metalu zeby niesfajczyly mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 no i wypij jakieś piwko, żeby ręce się nie trzęsły :) A drugie, żeby było bezstresowo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 ja polecam od spodu zajebac w te srubke i wyskoczy ewentualnie jak nie mlotkiem to chociaz punktakiem albo reczny docisk i lekkie krecenie qrde cos ty pil ze ja wkrecales i myslales ze ja wykrecasz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Bezpieczniejsza chyba jest metoda na klej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusio Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 ja polecam malutki brzeszczot :) innego pomyslu nie mam :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 kto w urodziny grzebie w kompie - chyba tylko sadomasochisci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 ja polecam od spodu zajebac w te srubke i wyskoczy ewentualnie jak nie mlotkiem to chociaz punktakiem albo reczny docisk i lekkie krecenie qrde cos ty pil ze ja wkrecales i myslales ze ja wykrecasz ?? tylko zanim chwycisz za mloteczek wyciagnij dysk z obudowy :D -pozdrawiam- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 No niezły ze śrubką masz problem :lol: hyhyhy odkręca się w LEWO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 mozna na siłe rozwalić gwint w obudowie krencac siłowo tą srubka wypadnie wtedy sama , dziorka si epowiekrzy mozna jakiegoś wkręcika wstawi coby karta niewypadła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Ehehe, my tu prawdziwe dysputy prowadzimy, a zainteresowany coś się nie odzywa... Oby tam do jakiejś tragedii nie doszło :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zap... młotkiem w mobo pewnie heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...