Kalwas Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Potrzebny będzie płaski śrubkręt albo nóż i normalny gwaizdkowy. Wciskasz płaski śrubokręt pod śrubke tak żeby jedną krawędzią śrubka opierała sie na nożu lub śrubokręcie. Dalej podważasz nożem lub śrubokrętem śrubke a w tym samym czasie gwiazdką wykręcasz śrubke we właściwym kierunku. Nie ma bata żeby nie wyszła. Stosuje tą metode od dawna. Mam do tego jeszcze śrubke co mi przegwintowuje otworek na większą średnice i przykręcam karte normalną śrubką jak sie skręca bude :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 a ja mam inny problem. u mnie wszystkie srubki sa gites, wiec nie mam o czym pisac... chyba sie zalamie... Jakies rady???? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Proponuję zalać je Poxipolem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 walnij ja BOSCHEM!!!! Nie ma nic lepszego jak lecace iskierki na MOBO ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 No niezły ze śrubką masz problem :lol: hyhyhy odkręca się w LEWO a nie powinno byc: no nie zly ze srubka problem masz :lol: w lewo odkreca sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 tak tak, niech moc z tobą będzie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 No niezły ze śrubką masz problem :lol: hyhyhy odkręca się w LEWO a nie powinno byc: kurde ale ty Grzybu to sie lubisz czepiać. A nie powinno być "być" zamiast "byc" no nie zly ze srubkaco to "srubka" chyba "śrubka" problem masz :lol: w lewo odkreca sieAso niezły masz problem ze śrubką. Powinno się ją odkręcac w Lewą strone. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jak ci sie forumowiczów składnia nie podoba to zmien grupe a nie bezsensowne texty walisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 No niezły ze śrubką masz problem :lol: hyhyhy odkręca się w LEWO a nie powinno byc: kurde ale ty Grzybu to sie lubisz czepiać. A nie powinno być "być" zamiast "byc" no nie zly ze srubkaco to "srubka" chyba "śrubka" problem masz :lol: w lewo odkreca sieAso niezły masz problem ze śrubką. Powinno się ją odkręcac w Lewą strone. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jak ci sie forumowiczów składnia nie podoba to zmien grupe a nie bezsensowne texty walisz. eeeeeeee nic nie zrozumiałeś!!!!! on nie czepia się do składni, tylko pisał "od tyłu" tak jak od "tyłu" odkręcał śrubkę nasz bohater A ja znalazłem w tym mądrość Yody.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 wlasnie iNtEnSe zrozumial poslanie niech piwo bedzie z Toba na przyszlosc pifko potem srubokret :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 A co ta za zmina topicu?:) wypraszam sobie... to nie oddaje moich emocji.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Pamiętam. Też miałem kiedyś taki kurewski problem. W śrubce złamała się główka i nawet kombinerkami niedało tej cholery ruszyć :P . Wystarczy tylko wziąć coś na wzmocnienie, obłóż śrubkę lodem i powinno pójść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Daj do jakiegoś serwisu komputerowego Na pewno się ucieszą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Udalo sie:))))))))))))))))))))))))) Odkrecilem szmate. Huuuuuuuuraaaaaaaa:) Ale sie ciesze. Wystajaca koncowke srobki z tylu kompa zmiarzdzylem kombinerkami i potem juz bez problemu kombinerkami odkrecilem:) Ale mam radoche. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Udalo sie:))))))))))))))))))))))))) Odkrecilem szmate. Huuuuuuuuraaaaaaaa:) Ale sie ciesze. Wystajaca koncowke srobki z tylu kompa zmiarzdzylem kombinerkami i potem juz bez problemu kombinerkami odkrecilem:) Ale mam radoche. o kuźwa, MOC!!!!!!!!!!!!! 24 h i 09 min !!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Udalo mi s ie tez zamontowac radiatory :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 No niezły ze śrubką masz problem :lol: hyhyhy odkręca się w LEWO a nie powinno byc: no nie zly ze srubka problem masz :lol: w lewo odkreca sie Wiem, upodobniam sie do postci z mojego avantarka buhahahaha joke :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 do [gluteus maximus] z ta srubka. ja mam tak do dzis w jednym z pci - wieczna zaslepka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...