Pietro37 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Mój problem jest zawarty w temacie a mianowicie przy każdym uruchomieniu komputera otwierają mi sie dwa okna z folderem moje dokumenty.. jak to wyłączyć jeżeli wogule sie jakoś da... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Moze ktos umiescil ci skrot do tego folderu w autostracie. Sprawdz w start-programy-autostart lub uruchom start-uruchom-msconfig i tam zakladka autostart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss117 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Dam ci jeszcze jedna rade, morzesz pobrac program np. RegCleaner i masz funkje Autostart i tam zerknij czy jest ustawiona funkcja autostartu na moje dokumenty. Moze pomoze. :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...