aro52 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Mam zamiar kupić nową obudowe ale nie moge sie zdecydować, którą polecacie z tych: -COOLER MASTER CAVALIER 3 -CHIEFTEC LBX-03B-B-B a może jakąśinną w podobnej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Mam zamiar kupić nową obudowe ale nie moge sie zdecydować, którą polecacie z tych: -COOLER MASTER CAVALIER 3 -CHIEFTEC LBX-03B-B-B a może jakąśinną w podobnej cenie Pod wzgledem jakosci obie stoja na wysokim poziomie. Kwestia jest raczej gustu, ktora ci sie bardziej podoba. Mi osobicie bardziej wyglad lbxa przypada do gustu. Pod wzgledem funkcjonalnosci tez jest podobnie. A jesli ja ci mialbym polecac skad i jaka bude kupic to koniecznie na allegro od usera miodek (nie mam z nim nic wspolnego), ale ma spory wybor chiefteca i naprawde bardzo tanio. Podobnie jeszcze ozir tez ma spora oferte tanich chiefow. Warto wybrac cos od nich bo w stosunku do popularnych sklepow z budami roznica w cenie jest miazdzaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro52 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 a gdzie w wawie można kupić LBX-03B-B-B bez zasilacza (z 1x120 i 5x92) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witaj Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 angela posiada także sklep w warszawie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...