lucas131 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Od wczoraj mam pewien problem z netem. Po okolo 30 minutach po wlaczeniu kompa nie mam netu tzn polaczenie niyb jest ale nie dzialaja stroyn itd, probujac sie polaczyc jeszcze raz pisze ze zle skonfigurowane czy cos, chcac skopiowac plik 250 mb pisal mi ze nie mma wystarczajacyhc zasobow. Wnioskuej wiec ze jakis trojan mi wylaczan blokuje net czy zmienia ustawienia lacza i blokuje ram czy cos. Mks virem nic nie wykrylo, kasperskim az 15 virusow lecz dalej ten sam problem. Nie wiem co dalej zrobic... w autoconnect pisze 21:19:32 Połączenie nieudane - System nie może odnaleźć wpisu książki telefonicznej dla tego połączenia. Przed chwila zmienil mi sie wyglad windowsa na standartowy fajnie, znaczy paske dolny jest standartowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Przeskanuj kompa jeszcze jakims innym antyvirusem do tego ad-aware i wszystkie najnowsze łaty do windowsa jakie ukazaly sie po SP2. Calkiem mozliwe ze winny moze tez byc twoj dostawca internetu. Masz neostrade? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas131 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 tak neo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...