merlin88 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) Tak jak w temacie... btw. wydaje mi sie ze mam twinmosy...napewno 256 :) (ale nie wiem jakie dokladnie..) i teraz mam pytanie czy jak dokupie te http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72612877 to bedzie to razem dzialalo ? PS. plyta glowna to Epox 8RDA3I Edytowane 22 Listopada 2005 przez merlin88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Moze najlepiej wyjac z kompa i zobaczyc jakie mają oznaczenia na nalepce? Nie wiem czy czasem nie mozan tego sprawdzic w cpu-z. Wszystko powinno działac, kiedys tez dokupiłem jakąś kostke ramu 512 i chodziły w dual channel potem(z druga 512 oczywiście). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Ale wtedy straci gwarancje z tesco :) pamietaj merlin88 tweak nie ponosi zadnej odpowiedzialnosci za twoje czyny kup te pamieci z allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin88 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 ale o co chodzi z dual channel ? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 to jest tak jakbys zrobil raid 0 z pamieci :D kompa napewno nie ma z tesco bo tam nie pakuja takich dobrych plyt glownych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin88 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 nie, nie z tesco... sam skladalem, ale to bylo jakis czas temu i kompletnie zapomnialem o modernizacji... lecz teraz prezyszedl juz ten czas... Przy okazji moze polecicie jaks nie droga karte graficzna pod ta plyte glowna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 1. Ile to jest dla Ciebie "niedrogą"? 2. Jest trochę topików o kartach - poczytaj. 3. Ogólnie, to w zależności od ceny: GB R9550->GB R9600PRO->GF6600, bo droższej chyba nie chcesz. Są też inne po drodze, ale ostatnio jestem do tyłu, jeśli chodzi o grafikę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 wyciagnij i napisz oznaczenia z kostki albo naklejki;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...