bujakasza Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 witam, czy ktos wpadl na pomysl jak mozna przypisac aplikacje do przyciskow funkcyjnych w ASUSACH? standardowo jest przegladarka, outlook, touchpad i power4gear pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cater Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) ??? Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez cater Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikita_Bennet Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 http://power4gear.bk-kicks.com/ proponuje popatrzec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfen77 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 A mi się właśnie Power4Gear bardzo podoba.. oszczędza baterie kiedy chcę i jest prosty w obsłudze... innymi się nie bawiłem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) Wolfen masz w Asusie cos takiego jak przycisk Silent Mode w Fujitsu (obniza taktowanie grafy i cpu oraz napiecia), czy tez funkcje oszczedzania energii ustawiasz tylko programowo w Power4Gear? Edytowane 20 Grudnia 2005 przez limerro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfen77 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Szczerze mówiąc co do obniżania napięcia grafy to nie wiem ale napewno Power4Gear obniża taktowanie zegara i zmniejsza napięcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...