irnlng Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 :-) A moglbym sie dowiedziec czy ktos zna stronke z recenzjami myszek? http://www.benchmark.pl/artykuly/testy_onl...zki/strona.html http://www.benchmark.pl/artykuly/testy_onl...ech_MX/strona-1 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beherith Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Widzialem jush ta stronke :D Z tego co tam pisze to WOP-35 to shit ciekawe czy SWOP-35 wypadnie inaczej...wie ktos skad moge dorwac recenzje tego gryzonia? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Jutro bede miec Logitecha MX500 i podziele sie z Wami odczuciami ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 A jakie to ma znaczenie czy mysz jest na USB czy PS2PS/2 ma 200 hz`owe odswierzanie (200 odczytów/s), USB - 125 hz`owe.... Ale osobiscie gralem w countera na tym i na tym i nie zauwazylem specjalnej roznicy (zostawilem USB)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 A jakie to ma znaczenie czy mysz jest na USB czy PS2PS/2 ma 200 hz`owe odswierzanie (200 odczytów/s), USB - 125 hz`owe.... Ale osobiscie gralem w countera na tym i na tym i nie zauwazylem specjalnej roznicy (zostawilem USB)...USB ma stałe 120 Hz a PS/2 ma zmienne - tzn od 80 do 150 Hz ! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beherith Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Jutro bede miec Logitecha MX500 i podziele sie z Wami odczuciami ! 8) :lol: A ja sie wlasnie dowiedzialem ze jakies ziomki znajomego ojebali :twisted: sklep komputerowy ze sprzetu...i ponoc sprzedaja to po super hiper taniej cenie;-P Normalne jak beda miec dobre mychy ;-P to ja jutro Przetestuje Logitecha MX700 ;-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Jutro bede miec Logitecha MX500 i podziele sie z Wami odczuciami ! 8) :lol: A ja sie wlasnie dowiedzialem ze jakies ziomki znajomego ojebali :twisted: sklep komputerowy ze sprzetu...i ponoc sprzedaja to po super hiper taniej cenie;-P Normalne jak beda miec dobre mychy ;-P to ja jutro Przetestuje Logitecha MX700 ;-D Wiesz że to paserstwo ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 A jakie to ma znaczenie czy mysz jest na USB czy PS2PS/2 ma 200 hz`owe odswierzanie (200 odczytów/s), USB - 125 hz`owe.... Ale osobiscie gralem w countera na tym i na tym i nie zauwazylem specjalnej roznicy (zostawilem USB)...USB ma stałe 120 Hz a PS/2 ma zmienne - tzn od 80 do 150 Hz ! :wink:Mozliwe, sens jest ten sam :P Zmienne.. pierwsze slysze no ale moze... nie wiem. A USB ma 125 : (Test na myszy Microsoft IntelliMouse Optical 1.0A - USB) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beherith Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Jutro bede miec Logitecha MX500 i podziele sie z Wami odczuciami ! 8) :lol: A ja sie wlasnie dowiedzialem ze jakies ziomki znajomego ojebali :twisted: sklep komputerowy ze sprzetu...i ponoc sprzedaja to po super hiper taniej cenie;-P Normalne jak beda miec dobre mychy ;-P to ja jutro Przetestuje Logitecha MX700 ;-D Wiesz że to paserstwo ? :) No Ale Wofek niemow;-) Jakbys mial mozliwosc zakupu takiego sprzetu pare razy taniej to bys sie nieskusil;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pps Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 "]Nie moge słuchac ludzi co gadają...... tylko Logitech Microsoft i nic więcej......Nie słuchaj takich ludzi bo to tak samo jak byś słuchał wrednego sprzedawcy który oferuje ci Celerona zamiast AthlonaXP bo to bardziej znanej firmy.. Intel...Święta racja. Ja mało wszystkich włosów sobie nie wyrwałem, jak moja qmpela dała się tak zrobić. Celek 2GHz zamiast Athlona 2000+... Czyste świństwo. BTW - od dłuższego czasu działam na myszach A4. Zero problema. Aktualnie mam zestawik bezprzewodowy (radiowy) klawiaturka+myszka optyczna i jestem zajebiście zadowolony. A4 Rulezzz!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Jutro bede miec Logitecha MX500 i podziele sie z Wami odczuciami ! 8) :lol: A ja sie wlasnie dowiedzialem ze jakies ziomki znajomego ojebali :twisted: sklep komputerowy ze sprzetu...i ponoc sprzedaja to po super hiper taniej cenie;-P Normalne jak beda miec dobre mychy ;-P to ja jutro Przetestuje Logitecha MX700 ;-D Wiesz że to paserstwo ? :) No Ale Wofek niemow;-) Jakbys mial mozliwosc zakupu takiego sprzetu pare razy taniej to bys sie nieskusil;-) Kolego, powstrzymaj sie prosze od takich postow :evil: Na tym forum nie poblazamy piratom a zwlaszcza zlodziejom ! :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Powiem WAM cos..... ta mysz Logitech MX500 jest z.a.j.e.b.i.s.t.a. Naprawde warto dac te 200 zł !!! Naprawde jest tak dokladna... milutka w dotyku... SUPER ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Powiem WAM cos..... ta mysz Logitech MX500 jest z.a.j.e.b.i.s.t.a. Naprawde warto dac te 200 zł !!! Naprawde jest tak dokladna... milutka w dotyku... SUPER ! wiesz co jest milutkie w dotyku ??? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Powiem WAM cos..... ta mysz Logitech MX500 jest z.a.j.e.b.i.s.t.a. Naprawde warto dac te 200 zł !!! Naprawde jest tak dokladna... milutka w dotyku... SUPER ! wiesz co jest milutkie w dotyku ??? :P Na pewno nie Twój A4Tech :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beherith Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Reed zgadza sie :D Sam prubuje byc cywilizowanym czlowiekiem :twisted: i napewno nie kradne :!: jestem nawet przeciw takim sytuacja;] ale mysz za 300zł to produkt niedlakazdego :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Reed zgadza sie :D Sam prubuje byc cywilizowanym czlowiekiem :twisted: i napewno nie kradne :!: jestem nawet przeciw takim sytuacja;] ale mysz za 300zł to produkt niedlakazdego :cry:..przeciez nie ma sie nad czym zastanawiac. kupuj. bedziesz mogl powiedziec ze sam ojebales tego ziomka. po co ta gadka.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Powiem WAM cos..... ta mysz Logitech MX500 jest z.a.j.e.b.i.s.t.a. Naprawde warto dac te 200 zł !!! Naprawde jest tak dokladna... milutka w dotyku... SUPER ! wiesz co jest milutkie w dotyku ??? :P Na pewno nie Twój A4Tech :P :D Pewnie ze nie, ale jak podrosniesz, to sam bedziesz wiedzial co jest milutkie, bardziej od Logitecha, nawet niektorzy tez to myszka nazywaja :P 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Powiem WAM cos..... ta mysz Logitech MX500 jest z.a.j.e.b.i.s.t.a. Naprawde warto dac te 200 zł !!! Naprawde jest tak dokladna... milutka w dotyku... SUPER ! wiesz co jest milutkie w dotyku ??? :P Na pewno nie Twój A4Tech :P :D Pewnie ze nie, ale jak podrosniesz, to sam bedziesz wiedzial co jest milutkie, bardziej od Logitecha, nawet niektorzy tez to myszka nazywaja :P 8) Reedzio..... chwycił byś tą myszke to bys to poczuł... A skąd Ty taki pewien, że ja nie wiem co milutkie ? :P :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 ..generalnie nie mam nic do A4TECHa. jest fajna. ale gadanie ze nie roznia sie specjalnie niczym od Logi i MS to bzdura. polookaj sobie wiecej topicow o myszach na forum i przeczytaj artykul o optykach na tomshardware.pl (poszukaj = znajdziesz) ..a moje subiektywane odczucia: bierz BJ69. a4tech ma pelno przyciskow ale dla mnie za kosmiczny design i troszke za duze podbicie dloni. w gruncie rzeczy i tak jedna rolka ci wystarczy. minus logi (BJ69) to to ze nie ma przycisku pod kciukiem ..ale w dloni lezy zdecydowanie lepiej nish a4tech. poza tym masz ja w wersji czarnej i bialej (do wyboru do koloru) i z tego co przeczytasz wynika ze jest dokladniejsza. btw. na 100% jest wersja a4techa na USB. wiem bo kiedys kumpela miala przy laptoku. tylko nie wiem czy miala te boczne przyciski, reszta to samo. ogolnie byla z niej zadowolona.. WOP 35 rzeczywiście ma za duże podbicie dłoni ( te starsze modele mają zdecydowanie lepszy kształt) i za kosmiczny desing ale dwie rolki to było coś co np mnie przekonało do kupna A4techa ( nie stac mnie na 21' monitor i muszę trochę poprzewijać w poziomie - dużo tabel, wykresów itp) WOP 35 jednak po kilku godzinach wkur... tym podbiciem dłoni i materiał z jakiego toto wykonano też wq..., a mogło byc tak fajnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beherith Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Reed zgadza sie :D Sam prubuje byc cywilizowanym czlowiekiem :twisted: i napewno nie kradne :!: jestem nawet przeciw takim sytuacja;] ale mysz za 300zł to produkt niedlakazdego :cry:..przeciez nie ma sie nad czym zastanawiac. kupuj. bedziesz mogl powiedziec ze sam ojebales tego ziomka. po co ta gadka.. Po to ta gadka zeby ludzie niemysleli ze zmyslam niestworzone rzeczy :twisted: Poprostu byla akcja i jest sprzet i to tanio i tyle:-P Nie chec sie chwalic...niejestem Cypis syn Rumcajsa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...