ma1y Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Hej! Kiedyś, gdzieś widziałem że oficialnie można zwolnić obroty NeoTec'a V4200. Strona NeoTeca nie działa (błedy MySQL).Moze ktoś mi podpowie gdzie moge to znaleść albo jak to zrobić i czy w ogóle moge to jeszcze zrobić. Oczywiście na gwarancji mam jeszcze zasilacz, ale wiem że ta modyfikacja nie zrywała jej. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Otwierasz zasiłkę i wpinasz Fanmate'a pomiędzy gniazdo na płycie a wtyczkę wiatraka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) czyli szybko i bez bólu? i bez straty gwary :) mam fanmate ale pentagrama ale to chyba wsio rybka a wiatrak moge wymienic bez starty gwar? Edytowane 23 Listopada 2005 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...