_MaY_ Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Witam wiem że podobne tamaty były już wałkowane ale nie znalazłem w nich konkretnie tego co mnie interesuje, 1.jako że mam obecnie codeshita chcę go wymienć na Fortona FSP350-60THA-p (bo akurat taki jest dostępny na allegro) , i mam w związku z tym pytanie do was jak wygląda jego współpraca z zasilaczami UPS, mam częste zaniki prądu i zasilacz taki bedzie musiał współpracować z UPS a słyszałem że zasilacze z PFC potrafią dziwnie się zachowywać (buczeć, piszczeć)pod UPSami. Czy wogóle ten zasilacz jest wart kupna? i co oznacza samo NOISE KILLER, jakaś technologia obniżenia głośności zasilacza? 2.jestem zmuszony kupić UPSa i przypadł mi do gustu ten: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72306870, czy to dobry wybór?? ewentualnie jakie inne niedrogie UPSy można nabyć? zaniki prądu nie są długie max.5min dlatego zależy mi raczej na jego gabarytach zewnętrznych aby były jak najmniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 jezeli chciesz miec cicho , stabinie i tanio to tylko fortron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...