SPECator Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Przymierzam sie do zakupu drukarki canon ip5200, poniewaz ip5000 nigdzie nie moge dostac. Bardzo prosze o opinię na temat tej drukarki, czy wartą ja teraz kupowac i czy nie opłaca sie może zamiast niej kupić jakiejs drukarki hp??? Drukarka bedzie kosztowala mnie ok 610zl Z gory dzieki. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 przylaczam sie do pytania ;) Czy ip5200 to jakas nowsza wersja 5000, czy po prostu sztuczka marketingowa :) i czy pasuja do niej tusze z 5000 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11111 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 co do tuszy to chyba wystarczy wejsc na strone canona i zobaczyc nie???.... a jezeli nie chce sie ruszyc dupska tzn. reki, to powiem odrazu ze nie... oddalem do serwisu canona ip3000 po 2 miechach dostalem nowa ip4200... jestem zalamany, bo am 5 tuszy - nie ma jeszcze zamiennikow bo na tuszach sa chipy i jakies diody... tusz swieci po wlaczeniu drukarki... i tusze nie pasuja ze starszych modeli do nowszych... podobno zamienniki maja wyjsc w grudniu/styczniu w cenie ~20zl, a nie 8 tak jak placilem do ip 3000 (activejet) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...