pit_ar Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 witam mam taki dziwny problem kupiłem sobie ostatno proca athlona 64 z płyta giga byte ga-k8nsnxp na socket 754i do tego dysk samsunga 160gb(sata 3G) i tu pojawił sie problem podczas odalania system ładuej sie dosc długo napoczątku jest screan ładowania windowsa przyciemniony pozniej sie rozjasni i system sie ładuej podczas pracy tez sie czasem zamuli zainstalowałem wszystkie nowe stery do płyty uaktualniłem bios-a jak kto wie cos moze byc przyczyną prosze o odpowiedz na forum lub gg 1717554 dzieki za zainteresowanie pozdrawiam piotr :) :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloz Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Wirusy? Spróbuj przeskanowac kompa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_ar Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) Wirusy? Spróbuj przeskanowac kompa! juz próbowałem ale bez skótku :) aż taka lame to nie jestem :D Edytowane 23 Listopada 2005 przez pit_ar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...