Slayer Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Czym moze być to spowodowane? ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m- wiatraczki w ruch, słyszę ,że dysk się włączył, ale piknięcia nie słyszę- monitor nie reaguje. Wyłączam, odpalam znowu- działa. Co się dzieje?! 8O PS- na ATI jak i MX 440 jest tak samo. Zazwyczaj jest ok, ale czasem nie odpala za 1 razem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Próbowałeś zmieniać zasilacz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Nie- ale to nie sądzę, żeby był zasilacz- wszystko elegancko chodzi, nic nie wiesza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 No ok ale ma problemy chyba z podawaniem napięć przy starcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlosss Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 wsadz inny zasilacz i zobacz to moze byc to, ale pewnosci nigdy nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 miałem kiedyś takiego wirusa co kilka razy no system disk i tak parę miesięcy. następnie nie wstał całkiem puściłem u kumpla jakiś antywir i znalazł virka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 mam to samo, mroz raz na 1-2 tygodnie :/ i to napewno niewina zasilki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 jak tak kiedys mialem, okazalo sie , ze gniazdo grafiki. musialem wymienic karte(s3trio, nie warto reperowac bylo). chodzi o gniazdko wtyczki monitora, albo cos z karta. tez takie objawy. Sprawdz grafike. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 mam podobna sytuacje, przewaznie tak sie dzieje kiedy po nocy wlacze kompa, i wtedy on nie startuje za pierwszym razem, tzn startuje ale np wiesza sie na biosie, u mnie podejrzenia padaja na to iz jest zbyt male napiecie na procesorze ( nie moge zmienic ) lub slaba zasilka, lub niska temp :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Dziwne- nic sie nie zmieniło, mimo nowego zasilacza- coś z płytą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Może masz luźne... pamięci. Serio. Sprawdź. Gniazdo wyrobione, albo nie siedza dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Zasilacz chyba. Tez takie cos mam choc żadko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...