ISeeYou Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Witam. Mam problemy z karta 7800 gt, dokladnie w zaden sposob nie moge uruchomic vivo. instalowalem wdm-vivo - 2,20 2,26 4,09 i z zadnym nie moge zgrac obrazu. na x600 vivo wszystko dzialalo. Czy ktos ma podobny problem? I czy moglby pomoc? Ps. do administratora, w temacie "Wszystko O Gf 7800gt I Jego Odmianach..." nie znalazlem wzmianki o tym problemie, tak samo jak w innych tematach na forum. Osoby zagladajace tam sa zbyt zajete dywagowaniem o cenach danego egzemplaza. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywa Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Generalnie to mam ten sam problem czym bym nie probowal wyswietlic sobie WDM vivo to mam czarna plame. Czy podaje PAL czy SECAM czy jednym czy drugim czy trzecim programem NIC! A grafika tez 7800GT - Galaxy w tym przypadku. pfff co to ?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebx Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Generalnie to mam ten sam problem czym bym nie probowal wyswietlic sobie WDM vivo to mam czarna plame. Czy podaje PAL czy SECAM czy jednym czy drugim czy trzecim programem NIC! A grafika tez 7800GT - Galaxy w tym przypadku. pfff co to ?;] Hmmm ... vivo w moim Leadtek PX7800GT też działa dziwnie ... z poziomu NeroVision mam albo blue screen albo nic to samo Ulead DVD Factory ale np: Windows Movie Maker działa OK ... dziwne . Mam stery 84.26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 A probowaliscie WinDVR 3? Mysle o kupnie 7800GT ale VIVO musi na tej karcie dzialac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 U mnie wszystko dziala ,ale tylko ze sterami dolaczonymi do karty :? Ale dziala :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebx Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) No pogrzebałem w necie jest światełko w tunelu - zassałem stery wdm 4.13 ze strony eVGA - te WDM 4.13 są do GeForców serii 6 i 7 dedykowane . Rezultat jest taki ,że teraz mi działa Nero Vision !!! . A zrzut obrazu z kamerki digital8 do formatu Nero Digital to po prostu miodzik - pełna rozdzielczość , 0 zgubionych klatek - zrzut do MPEG2 i MPEG też działa , z DivX 6 muszę jeszcze kombinować . Oryginalny program Leadtek dalej nie działa ... odinstaluję to bezużyteczne pskudztwo :-) No i jest ekstra wszystko śmiga nowy DivX 6.2 jest szybszy od starego i działa mi wszystko co potrzeba nawet ze sterami 84.43 XG modified - i jest cacy !!! . Tak więc u mnie stery wdm 4.13 są rozwiązaniem problemu , do karty były dołączone jakieś 2.13 ???!!! Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez sebx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...