Skocz do zawartości
ISeeYou

Vivo? Problemy.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam problemy z karta 7800 gt, dokladnie w zaden sposob nie moge uruchomic vivo.

instalowalem wdm-vivo - 2,20 2,26 4,09 i z zadnym nie moge zgrac obrazu. na x600 vivo wszystko dzialalo.

Czy ktos ma podobny problem? I czy moglby pomoc?

Ps. do administratora, w temacie "Wszystko O Gf 7800gt I Jego Odmianach..." nie znalazlem wzmianki o tym problemie, tak samo jak w innych tematach na forum.

Osoby zagladajace tam sa zbyt zajete dywagowaniem o cenach danego egzemplaza.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie to mam ten sam problem czym bym nie probowal wyswietlic sobie WDM vivo to mam czarna plame. Czy podaje PAL czy SECAM czy jednym czy drugim czy trzecim programem NIC! A grafika tez 7800GT - Galaxy w tym przypadku.

pfff co to ?;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie to mam ten sam problem czym bym nie probowal wyswietlic sobie WDM vivo to mam czarna plame. Czy podaje PAL czy SECAM czy jednym czy drugim czy trzecim programem NIC! A grafika tez 7800GT - Galaxy w tym przypadku.

pfff co to ?;]

Hmmm ... vivo w moim Leadtek PX7800GT też działa dziwnie ... z poziomu NeroVision mam albo blue screen albo nic to samo Ulead DVD Factory ale np: Windows Movie Maker działa OK ... dziwne . Mam stery 84.26

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pogrzebałem w necie jest światełko w tunelu - zassałem stery wdm 4.13 ze strony eVGA - te WDM 4.13 są do GeForców serii 6 i 7 dedykowane . Rezultat jest taki ,że teraz mi działa Nero Vision !!! . A zrzut obrazu z kamerki digital8 do formatu Nero Digital to po prostu miodzik - pełna rozdzielczość , 0 zgubionych klatek - zrzut do MPEG2 i MPEG też działa , z DivX 6 muszę jeszcze kombinować . Oryginalny program Leadtek dalej nie działa ... odinstaluję to bezużyteczne pskudztwo :-)

No i jest ekstra wszystko śmiga nowy DivX 6.2 jest szybszy od starego i działa mi wszystko co potrzeba nawet ze sterami 84.43 XG modified - i jest cacy !!! . Tak więc u mnie stery wdm 4.13 są rozwiązaniem problemu , do karty były dołączone jakieś 2.13 ???!!!

Edytowane przez sebx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi