adam16v Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) Witam! Moje pytanie jak w temacie. To że p4M śmiga na na zwykłych PC, P-M z przejściówką na asusie już wiem, ale czy udało się komuś zrobić taki wyczyn z P3-M, czyli wstawić go na płytę desktopową? czy to jest wogóle fizycznie możliwe? Edytowane 23 Listopada 2005 przez adam16v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Ja Ci powiem tak że pasować będzie pasować ale napięcie będzie za duże. Ja miałem procka takiego ale mi nie odpalił na zwykłej.Ale czytałem że jest płyta do pc-tów pod P III M ale kto ją wyprodukował to nie pamietam. Ale wiem że było puszczone troche na rynek oczywiście nie polski :wink: Może by ruszyło na płycie z ręczną regulacją napięcia wtedy kto wie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 to i ja sie dopytam , czy napięcie 1.3v to będzie w miare , jak go troche podkręce ?? i czy to jest na s370 (poprostu dla upewnienia sie pytam) chce sobie kupić "LV Celeron M 650" i puścić go w fsb 166, duża będzie rużnica , dodam że nominalne jest 1.15v a ja dam 1.3v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...