gdawid Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) Witam Chce kupic dobrego ap do 350 zł i nie wiem co wybrać jedyny warunek jaki musi spelniac ten ap to musi on posiwadac 4x lan albo wiecej proszę o pomoc ! bo kompletnie sie na tym nie znam thx pozdrawiam Edytowane 23 Listopada 2005 przez gdawid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 może napisz do czego ci ten AP, ilu klientów ma obsługiwać i w jakim standardzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gdawid Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) hm obsługiwać on ma 1 laptop na bezprzewodówce i 1 komputern na lanie jezeli chodzi o standardy to sie nie zam ale w domu teraz mam d-linka di-624 ale nie jestem zadowolony z tego sprzetu Edytowane 23 Listopada 2005 przez gdawid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 z tego co wiem to planet 4035 ma 5xlan, ale to to działa jako AP lub APClient, a ten dlink to router a nie zwykły AP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...