Nargil Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Niezbyt sie orientuje w dziedzinie operatorow i taryf, a musze mamie zalatwic dzialajacy telefon. Zalozenia: - ma byc pre-paid - ma sluzyc jako telefon dla mamy, ktora z zalozenia malo bedzie dzwonic. Od czasu do czasu jak ma zjazd (studia) zeby uzgodnic transport w roznych innych OKOLICZNOSCIOWYCH przypadkach - od poniedzialku do piatku w godzinach pracy firmowy kierowca (rodzicie sa wlascicielami malej firmy) ma zabierac ten telefon ze soba w trase, aby mozna bylo do niego zadzwonic, ewentualnie w skrajnych przypadkach zeby zadzwonil do firmy Tak wiec dzwonione z telefonu powinno byc malo. Po krotce przegladalem oferty operatorow i doszedlem do wniosku ze najlepsza bedzie taryfa Ery:tanie numerki - po 19 gr na wybrane numery (w tym stacjonarne czyli: firmowy i domowy) Co sadzicie o tym wyborze ? A moze jednak polecicie cos innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Pomyśl może o tym kto na ten telefon bedzie dzwonił i jaka już ma taryfę, skoro z niego bedzie dzwonione malo to taryfa ma małe znaczenie imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) bedzie dzwonione co najwyzej ze stacjonarnych (np zapytac kierowcy, gdzie jest, albo ze uleglo zmianie zamowienie i ma przywiesc inny towar) lub czasami ja zadzwonie po cos do mamy (no a tego az tak czesto tez sie nie robi) :P Ale moja siecia nie mozna sie sugerowac bo mam ostatni miesiac umowy, a potem trzeba sie bedzie tez nad czyms zastanowic :) Edytowane 23 Listopada 2005 przez Nargil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...