ramzi66 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Bardzo wasz przepraszam ale nie wiem gdzie to wklejic...wiem tkot cos na temat albo ma...sposoby udostepniania danych w internecie. potrzebuje referacik na ten temat:>:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Sposoby udostepniana danych w internecie: www, ftp, p2p (to te wazniejsze, mysle ze na referat powinno wystarczyc) Poszukaj sobie obszernego info na te tematy, ladnie opisz i bedziesz mial referat. Nikt za ciebie calej roboty nie odwali, tak dobrze nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 1. WWW 2. FTP 3. P2P 3. Macierze Raid 4. Lokalnie 5. Wi-Fi [łącze to też dane] 6. WAP Troszke tego jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzi66 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 ooo dokladnie mi oto chodzilo:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...