Jacka Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Kiedy jest PGA? Mam spory kawalek drogi ale chyba sie wybiore :) Moglby byc css ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 No w zeszłym roku było w Lutym... jak będę wiedział dokładnie, to umieszczę odpowiedni temat. A będę wiedzieć na pewno, bo codziennie przejeżdżam koło Targów Poznańskich :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Bylem Kicha totalna . Niedosc ze pare tylko stoisk min, fifa 2006,cod2 ,BF2,GUN,NFS MW,quake 4 to jescze przy bf2 projektor dla publicznosci byl zwalony . wstep 10 +2 zl za szatnie. Puchy totalne. Srednia wieku 14 lat . Totalna kaszana ps.Jak to maja byc targi to ja jestem z marsa. :lol2: Edytowane 29 Listopada 2005 przez Gumis7777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Jak ktos wzial nr tel do tej pani to niech bedzie dobry kolega i sie podzieli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Jak ktos wzial nr tel do tej pani to niech bedzie dobry kolega i sie podzieli ;]Już był wolał kluczyki do tego Fiata ztyłu iż numer tel od tego pasztetu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 dokładnie :/ na experience przynajmniej były ładniejsze panienki :lol: no to wiadomo coś o następnych imprach, albo pokazach gier? Chociarz jednym pokazie... no plz [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 jak to jest pasztet to ty nie widziałeś co się działo na targach tuningu w Krakowie(rotunda) - tam to dopiero pasztety były ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaw Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...BwkosXUo7QmI%3D tu macie wszystkie hostessy Edytowane 1 Grudnia 2005 przez Flaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Poza Hostessami nie było nic ciekawego :D szkoda 10pln'ów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Nieoszukujmy się. Warszawa to nie LA ze sławnym E3. Brakuje nam doświadczenia i przedewszystkim kasy. Jestesmy poprostu zbyt małym pikusiem by do naszego kraju zjechali najwięksi ze swoimi produktami. Mam takie marzenie że kiedyś uda mi się zawitać do LA i zobaczyć prawdziwy rynek gierkowej rozrywki. Mam taką nadzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 dobrze z enie nie pojechalem sadzac po waszych opiniach bylo dennie a z kolega chcielismy jechac i starcic w pizdu kasy na paliwo bo jestem z pomorskiego i jescze na wstep ale jazda by byla! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 ja żałowałem 10zł za wstęp, nie wiem co bym zrobił jak bym wydał tyle kabzy jaką ty zamierzałeś wydać. jedyny plus wyprawy na targi wgs jest taki że kupiłem sobie kurtkę (house roxxxx) w arkadii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Bylem Kicha totalna . Niedosc ze pare tylko stoisk min, fifa 2006,cod2 ,BF2,GUN,NFS MW,quake 4 to jescze przy bf2 projektor dla publicznosci byl zwalony . wstep 10 +2 zl za szatnie. Puchy totalne. Srednia wieku 14 lat . Totalna kaszana ps.Jak to maja byc targi to ja jestem z marsa. :lol2: chyba jednak nie byłeś lolku :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) ' date='30 Lis 2005, 19:26' post='1787811'] Już był wolał kluczyki do tego Fiata ztyłu iż numer tel od tego pasztetu ;) Ta sie wszystkim bardziej podoba::lol: 1788539[/snapback] dokładnie :/ na experience przynajmniej były ładniejsze panienki :lol: no to wiadomo coś o następnych imprach, albo pokazach gier? Chociarz jednym pokazie... no plz [; Hmm jak na 13latka calkiem wybredny jestes B) Edytowane 3 Grudnia 2005 przez neonone1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 hehe [; wiesz, wiem co dobre, jej twarzyczka mi sie nie podoba i lipa... xD ale każdemu podoba sie co innego [; (ej, jakiego 13 latka? Ja mam już za prawie dwa i pół miecha 14 lat... więc jestem 13 i 3/4xD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...