MacMus Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) no właśnie chyba coś ogólnie u mnie pokopciło bo mobile meter wskauje charge 42.81w a discharge 21.28w :> przedtem to było jakie 12 i może 7 :| a teraz 41 :S, czy to jest normalne ??? Edytowane 23 Listopada 2005 przez MacMus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raistlin Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 pewnie sprawdzasz przy nagrywaniu plyty lub w cos graniu..... lub przy obu zreszta i tak 42w to za duzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacMus Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) pewnie sprawdzasz przy nagrywaniu plyty lub w cos graniu..... lub przy obu zreszta i tak 42w to za duzo nie sprawdzam przy zadnym graniu .. normalnie wszystko jest tak samo .... nie wiem co sie nagle przestawiło nie wychwyciłem momentu kiedy to się stało chyba beteria strzeila albo nie wiem co ! :| bo ładuje się też dużo za szybko niż powinna .. może to ma znaczenie ale te zatrzaski na dole przy bateri do czegość dłuża bo jeden miałem w góre a drugi w dól :| Edytowane 23 Listopada 2005 przez MacMus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 nie sprawdzam przy zadnym graniu .. normalnie wszystko jest tak samo .... nie wiem co sie nagle przestawiło nie wychwyciłem momentu kiedy to się stało chyba beteria strzeila albo nie wiem co ! :| bo ładuje się też dużo za szybko niż powinna .. może to ma znaczenie ale te zatrzaski na dole przy bateri do czegość dłuża bo jeden miałem w góre a drugi w dól :| Masz chyba manie szukania problemów. Czasami mobile meter nie pokazuje prawdy (nie dochodziłem dlaczego). Już w jakimś poscie pisałem ile potrafi laptop wyciągać z baterii i przy max obciążeniu wychodziło mi do 56W (kopiowanie przez siec i z CD, zapuszczone testy procka i testy grafiki, profil najmniej oszczedny). 42W wychodzi jak procek jest obciążony na 1.8GHz i jeszcze coś np kopiujesz. Minimalne to troche poniżej 20W. Jak pokazuje 6-8W to oszukuje, mi też tak pokazywał na acerze i na compaq'u, nie wiem od czego to zależy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...