Boxster Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Bardzo dobry i sprawdzony engine z Soldiers: Ludzie Honoru, rewelacyjna cena (29,90zł), a na forum o tym jeszcze nikt nawet nie wspomniał... Czy już ktoś miał przyjemnść (mam nadzieję) zagarać w ten tytuł, warto w niego inwestować, jak wygląda konstrukcja poszczególnych misji, no i ile ich jest? Więcej info: Tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) nie dziwie się ,że nikt na forum o tym nie pisał bo grafa jest koszmarna ... Edytowane 23 Listopada 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) nie dziwie się ,że nikt na forum o tym nie pisał bo grafa jest koszmarna ...Kolega niech zainwesuje w okulary, a na przyszłość niech pamięta, że grafika to nie wszystko... chociaż w tym przypadku jest bardzo dobra. Proszę o jakieś konstruktywne wypowiedzi. Edytowane 23 Listopada 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Ja to widzę tak : NIe podoba mi się ta grafa :P Ale wiem o co Ci chodzi ... Nie grałem więc nie do końca moge sie wypowiadać ;] Ale ta cena coś mnie denerwuje ;P Wszystkie fajne gry teraz kosztują majątek :P hehehe ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Boxster, to stand alone czy dodatek? Miałem gdzieś orginał Soldiers ale się zawieruszył u jakiegoś znajomka. Soldiers skończyłem, dostarczyła mi masę frajdy, choć była diabli trudna (miejscami). ad kev- pisanie postów późną porą wyraźnie ci nie służy. Toż to realistyczny rts, nie fps lub plastic-bloor-fantastic nfs:mw... czego się po oprawie a-v spodziewałeś? I tak sprzęt masz za słaby, by to odpalić w 1280x1024@ high, więc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) stand alone Chyba jutro skoczę do EMPiK-u i sobie to sprawie, nawet tak z czystej ciekawości, w końcu 30zł to nie aż taki majątek. P.S. Szperając w necie można już dorwać foto z Outfront 2 (!). Edytowane 24 Listopada 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 To w takim razie będzie nas dwóch ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 a ja poczekam na wasze komentarze :-P jesli gra bedzie warta swieczki to moze tez sobie ja sprawie ( w koncu swieta ida :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) Byłem, kupiłem, mam i gram... :D Jestem po pierwszej misji i muszę przyznac, że rozgrywka wciąga na maksa. Poziom jest dość wyśrubowany, ale przez to gra starczy na dłuższy okres zabawy - dla mnie bomba. Tytuł zdecydowanie wart wydania marnych 25zł w Media. Mała zadyma pod koniec pierwszej misji... a w sumie to po zadymie - misja 1. Rozrywka, czyli "małe" strzelanie do kaczek... - misja 2. ...czasem "kaczki" też trafiają i trzeba coś z tym zrobić - naprawa Tygrysa - misja 2. Edytowane 26 Listopada 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Byłem, kupiłem, mam i gram... :D Jestem po pierwszej misji i muszę przyznac, że rozgrywka wciąga na maksa. Jeśli Cię tak wciągnąła w takim razie wypróbuj to :arrow: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=9138&a=1 ...demo... http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=10997 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Boxster, w świetle panujących teraz rządów edytuj to strzelanie do kaczek... :D ;) qqrydza, demko już leci, faktycznie wygląda conajmniej smakowicie. Edytowane 20 Lipca 2006 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Oj demko bardzo, bardzo miodne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Jasna cholera! To demo jest niesamowite!!! Dawno nic nie wywołało u mnie takiego opadu szczęki... świetnie się demoluje otoczenie z flak'a, świetnie się prowadzi pojazdy (wiem, że to już było), bombowa oprawa a-v. Uszanowanie qqrydza za linkę do takiego dema :) Jeden screen, kiedy to bawiłem się w małe polowanie na Nazistów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Cieszę się, że spodobała się ta pozycja. :smile2: Sam raczej rzadko gram w rts'y, moją uwagę chyba przykuwa grafika w tego typu grach, która ciut ;) się zmieniła ostatnio. Pozostaje miłośnikom rts'ów czekać na pełną wersję. Pozdrawiam. Edytowane 21 Lipca 2006 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hedonicus Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) Pomocy! W 7 misji "Za linią wroga" wykończyłem wszytkich przeciwników za rzeką (zdobyłem flaka, działo ppanc. oraz pojazd) nawet na terenie ogrodzonej bazy, i nie mam żadnej dyspozycji co robić dalej. Do bazy nie moge sie dostać, bo jest ogrodzona. Ponoć powinien się ukazać kolejny cel do realizacji - przejęcie pojazdów w bazie, ale się nie pojawia - objechałem całą mapę i nic. Żołnierzy ulokowałem w okopach i za działem i też nic. Może jakiś tips umożliwjający przejście do następnej misji? Nareszcie ruszył dalszy ciąg misji! Pomoc nieaktualna. H. Edytowane 8 Listopada 2006 przez Hedonicus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...