Ph03nix Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Jestem posiadaczem plyty GA-7VA. Plyta chodzi stabilnie ale jesli chodzi o OC to cieniutko. Mnoznik zablokowany a FSB przy kreceniu kreci od razu AGP/PCI. Na drutowaniu sie nie znam wiec zamiezam kupic nowa plyte glowna typowo do OC. Na celowniku mam ta plyte ABIT NF7-SL (http://www.geo-com.pl/p.php?it=8136). Plyta podobno jest idealna do OC dla mnie (procek Athlon XP 2200+Thoroughbred). Cena takze jest bardzo przystepna gdyz plyta kosztuje ponad 320zl jednak ja ja dorwalem za 219zl (jesli ktos kupowal w tym sklepie niech sie wypowie czy nie ma zadnych problemow). Co o tym myslicie ?? A moze polecacie cos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Ile masz kasy na płytę, jak masz w miare dużo to weź DFI Infinity na socket A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph03nix Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 za bogaty to teraz nie jestem na plyte chce przeznaczyc 150-200zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Może uda Ci sie wyrwać Abita NF-7 albo MSI K7N2-Delta. Dobre płyty pod oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...