piter25 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Od niedawna posiadam nagrywarke DVD LITEON 1653s i mam problem bo widzi mi tylko to co jest na slave tzn. jeżeli zrobie na slave nagrywarke a dvd-rom na master to widzi mi tylko nagrywarke a jeżeli zrobie na sleve dvd-rom a nagrywarke na master to jest na odwrót widzi dvd-rom.Nagrywarke i dvd-rom mam podpiety na jednej tasmie i próbowałem wszystkiego i nic.Czy jest możliwe że bedzie wystepował konflikt i nie bedą chcialy ze sobą współpracowac te dwa urządzenia??Dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Sprobuj zmienic tasme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 a sprawdzales zworki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technikt Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Miałem kiedyś podobny problem,pomogła zmiana kolejności urządzeń na kablu,tzn.Urządzenie pracujące jako slave powinno być wpięte bliżej do złącza które idzie do kontrolera,a master powino być na drugim złączu,na końcu kabla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter25 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Próbowalem wszystkiego i przekładalem i tasme i zworki.Myslałem nawet że tasma jest zepsuta i kupiłem nową ale to nic nie dało.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...