Smoki Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Kupilem mojego wymarzonego radeona 9700 PRO by Sapphire wszystko dziala pieknie tylko wiatraczek na karcie od czasu do czasu(ostatnio co raz czesciej) rzezi i przerazliwie glosno pracuje:-(!Co mam z nim zrobic?Jak dociskalem go recznie to pracowal normalnie i cicho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Idz go wymień i po kłopocie, przecież na pierwszy rzut oka widać że coś jest popsute. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Rozebrać i nasmarować, ale jeżeli zależy Ci na gwarancji to zrób to nie pozostawiając śladów, w przeciwnym wypadku jeżeli kiedykolwiek karta padnie, odrzucą Ci na bank gwarancję (każdy powód jest dobry). Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Idz wymien i sie nie zastanawiaj, w koncu ta karta "troche" kosztuje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 zaloz wiatrak 8cm - mi pasuje (coprawda wkrety uszkadzaja nieco radiator ale olać) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...