Gość lechu1777 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Elo. Kupuje nowy pc i zastanawiam się nad kupnem tej karty tzn Radeon X800GTO2 (modowalny na X850XT [PE] ) i czy zasilacz Tagan 420W - PFC będzie dobry do tego tytana:D:D:D thx za posty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Masz do tego specjalnie poświęcony wątek. Odpowiedzi, na Twoje pytania; opłaca się, wystarczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Elo! Do tego konfigu bedziesz potrzebowal czegos bardziel 3lomocnego np tracer 700W Pozdro 600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Temat powinno się zamknąć!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Elo! Do tego konfigu bedziesz potrzebowal czegos bardziel 3lomocnego np tracer 700W Pozdro 600 :lol: Ja jade na modecomie 350 gtf i napięcia są super (mierzone miernikiem). A żeś wyjechał z tym 700W :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 :lol: Ja jade na modecomie 350 gtf i napięcia są super (mierzone miernikiem). A żeś wyjechał z tym 700W :lol: Normalnie rece opadaja jak sie czyta takie glupoty :? Nie zczailes o co biega? To po co sie wypowiadasz? Poziom forum staje sie zenujaco niski :-| pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Elo! tracer 700W Pozdro 600 :blink: tracer no to mnie zastrzeliłeś B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Nastepna :mur: Ludzie czy na prawde zebyscie cos skumali trzeba pisac wielkimi literami??? :? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 chemiczny wyluzuj, może niektórzy nie kumają ironii. :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Hehe masz racje po co to cisnienie :D Ale siedze zdolowany w szkole i nie mam co robic a do domu isc nie moge :cry: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Zagraj w coś na szkolnym kompie! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) BUHAHA Tracer 700W :P:D:D:D LOL Ja chce zasilacz a nie palnik do pc'ta. Jeszcze 700W LOL. 400 w tej chwili to jest loox i jeszcze Tagan to w ogóle:D To się uśmiałem:D Możecie zapodaj ten oddzielny wątek bo coś go nei moge znaleźć. Jak już pisze to powiedzcie czy dobre są TwinMosy 512MB Te na winbodach i czy te któe są tutaj są te dobre http://www.imperium.net.pl/twinmos-speed-p...box-p-4570.html Chciałem wziąć taKIE 2 do duala. Edytowane 24 Listopada 2005 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 BUHAHA Tracer 700W :P:D:D:D LOL Ja chce zasilacz a nie palnik do pc'ta. Jeszcze 700W LOL. 400 w tej chwili to jest loox i jeszcze Tagan to w ogóle:D To się uśmiałem:DFascynujące... skoro wiesz to po co pytasz? Możecie zapodaj ten oddzielny wątek bo coś go nei moge znaleźć.Śmiem wątpić że wogóle szukałeś. I nie pytaj czemu tak sądze. Jak już pisze to powiedzcie czy dobre są TwinMosy 512MB Te na winbodach i czy te któe są tutaj są te dobre http://www.imperium.net.pl/twinmos-speed-p...box-p-4570.html Chciałem wziąć taKIE 2 do duala. A jednak, zlituje się nad Tobą. Niestety są to bardzo złe pamięci. Nie chodzą nawet na standartowych ustawieniach a do zasilania potrzebują 4.55volta http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=127937&st=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 OMG widze , ze na tym forum pozostala juz tylko bardzo mala grupa osob , ktore potrafia wyczuc ironie... N/C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Lol piszą w tym temacie że to dobre pamięci :D więc czemu sądzisz że złe, jak tak sądzisz to powiedz jakie lepsze w cenie 2*512 nie więcej niż 560zł.. Do DFI Lanparty Ultra-D... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 lechu1777, wystarczy dobrze się przyjrzeć, wątek jak wół wisi o X800GTO/2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) Nastepna :mur: Ludzie czy na prawde zebyscie cos skumali trzeba pisac wielkimi literami??? :? pozdrawiamWidzę koledzy że to Wy nie umiecie czytać między wierszami, ten Pan w okularkach to mówił wszytsko ale widze że to Ty nie kumasz ironi :mur: OMG widze , ze na tym forum pozostala juz tylko bardzo mala grupa osob , ktore potrafia wyczuc ironie... N/C Następny ech co za ŚWIAT :mur: Edytowane 24 Listopada 2005 przez kassiunia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Fajnie że wnosicie coś do tematu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Lol piszą w tym temacie że to dobre pamięci :D więc czemu sądzisz że złe, jak tak sądzisz to powiedz jakie lepsze w cenie 2*512 nie więcej niż 560zł.. Do DFI Lanparty Ultra-D... Masz problemy z analizą słów i danych? Brakuje szarych komórek? Kłopoty z prawidłową percepcją informacji? :mur: Trafisz na Winbondy to będą dobre aczkolwiek możesz trafić na gniota. EOT> Topic do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Hmm. No nareszcie jakaś "rozsądniejsza odpowiedz", a jak nie będe mógł znaleźć na winbodach to jakie Ramki są dobre na Lanparty NF4 Ultra-D, 2*512 w duala??? PLX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Ewentualnie tccd , ale lepiej zeby to byly winbondy BH5/6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Tak, winbondy będą dobre do Twojej płyty bo możesz im zapodać więcej v. Ale uważaj, zeby ich nie ugotować, bo moje na 2.9 są odczuwalnie ciepłe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 lekki nawiew na 5V starczy i winbondy mogą pracować na napięciu 3,9V... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Geil UltraX 2x512 na winbondach i masz do 560zl ..... (a poczatek tego tematu jest swietny normalnie :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 No ale poziom się wyrównał :D A te TwinMoski są na winbodach http://www.imperium.net.pl/twinmos-speed-p...box-p-4570.html Bo narazie tylko tu znalazłem Speed Premiumy :/ Geile chyab są przereklamowane to ich nie biore. A napięcie 2,5v starczy na nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 No ale poziom się wyrównał :D A te TwinMoski są na winbodach http://www.imperium.net.pl/twinmos-speed-p...box-p-4570.html Bo narazie tylko tu znalazłem Speed Premiumy :/ Geile chyab są przereklamowane to ich nie biore. A napięcie 2,5v starczy na nie? Z BH-5 różnie bywa czasem aby dobrze działały potrzbuja np. 2,8V , ja tam mam z Geilami UltraX, aczkolwiek pamięci wymiatają 500mhz 2-2-2-5 ale na 3,6V ale co tam mały nawiew i cool, ogólnie do DFI to tylko BH-5 ,acha gdzie są Geile UltraX za 560zł?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_h Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 acha gdzie są Geile UltraX za 560zł??ja widziałem chyba w Apollo za 570 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Lol czyli jak mówisz że do DFI tylko BH-5 chodzi ci o te TwinMosy? Wiecie nie chce mieć z nowym pc problemów a ok.560zł to troche kasy:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Lol czyli jak mówisz że do DFI tylko BH-5 chodzi ci o te TwinMosy? Wiecie nie chce mieć z nowym pc problemów a ok.560zł to troche kasy:(Odezwij się do mnie na GG 884321 zawsze niewidoczna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Okej, pisze do Ciebie a Ty nie odp, może masz włączone żeby nie dostarczało od nieznajomych, bo w GYGY 7.0 jest to chyab defaultowo ustawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...